Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

New Hope, Reseindustrins Barnfond

OM NEW HOPE   |   NYHETER   |   VÅRA PROJEKT   |   STÖD OSS   |   WEBSHOP   |   KONTAKT

Beställ årets julkalender här!

Julkalendern ger framtidstro!

Idag riktas all uppmärksamhet mot flyktingkrisen i Europa, situationen är fruktansvärd och all hjälp behövs.

Men vi får inte glömma barnen i andra delar av världen. Vi vet att de stora hjälporganisationerna gör fantastiska insatser för flyktingarna, vi har därför valt att koncentrera oss på våra pågående projekt i bland annat Etiopien, Nepal, Kenya, Rumänien och Indien.

Julen står inför dörren och i och med det är försäljningen av årets julkalender i full gång. Kalendern är vår största inkomstkälla och ger utsatta barn runt om i världen en ljusare framtid. Våra fantastiska sponsorer i resenäringen gör detta möjligt genom fantastiska vinster som döljer sig bakom luckorna.

Skynda köp din kalender idag - ännu finns några kvar!

Vårt projekt i Etiopien

Elisabet besöker Etiopien och Kenya

För att försäkra oss om att projekten fungerar och att våra bidrag används på rätt sätt är det viktigt att hålla en nära kontakt.

Elisabet Lanz har valt att besöka några av våra största projekt i samband med sin semester. I dagarna var hon på Pefan i Addis och kan konstatera att allt fungerar fantastiskt. Fish har sedan starten för 17 år sedan tagit hand om 45 barn. Av de äldre barnen har 5 tagit studenten och har jobb. 17 barn går i grundskolan och 10 mindre barn är under inskolning.

Ett projekt att vara stolt över och som vi kommer att fortsätta stötta.

Följ oss på Facebook!
New Hope - Stiftelsen Reseindustrins Barnfond

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!