Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Premiär för SMART HANDEL!

Nu finns SMART Handel, ett system för försäljning i både e-handelskanaler och fysiska butiker. Med Starweb e-handel integrerad med Hogia Smart kassaregister erbjuds kunden en sammanhängande köp- och varumärkesupplevelse i alla kanaler. Det bästa av två världar!


SMART HANDEL ger dig redskapen att ta din handel ett steg längre, vare sig du är en renodlad e-handlare eller om e-handeln kompletterar din fysiska verksamhet. Utnyttja samspelet mellan kanalerna och gör det enklare än någonsin att som kund återvända, hämta eller returnera produkter. Aldrig har det varit enklare att driva handel, oavsett kanal, som nu.

Enkel administration

Med e-handel, kassaregister, bokföring och fakturering samlat på ett ställe kan du hantera order, kundregister, produkter, priser och dagsavslut för alla försäljningskanaler i samma system och slippa dubbelarbete.

Sömlös OMNI handel

Med samma lagersaldo och priser i alla kanaler blir inte bara administrationen enkel, utan framförallt får kunden en sömlös upplevelse i sin köpprocess, som kan börja i en kanal och sluta i en annan.

Ett nytt skyltfönster

Presentera dina produkter i ett snyggt galleri med en bättre översikt för dina besökare. Visa dina produkter i olika utföranden som färg, storlek och modell så att dina kunder enkelt kan ta del av ditt sortiment.


Starweb i samarbete med Hogia smart.

Hogia Smart är Hogias molnbaserade affärssystem som möjliggör för handlare att sköta butikens kassa, fakturering och bokföring från vilken enhet eller dator som helst. Hogia Smart är helt integrerad med Starwebs e-handel.

Byt till Starweb - det är enkelt!

Tycker du det känns krångligt att byta webbutik och tror att det kommer ta massor av tid? Att byta till Starweb är enkelt, går snabbt och kan göras när som helst under året. Och självklart är det kostnadsfritt!


Sedan år 2000 har vi fått nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har vi över 900 nöjda kunder bl.a. Arla, TUI fly, Sveriges Radio, Stureplanskliniken, Lilla spöket Laban, Strands och OCAY!


Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!
support@starweb.se   ·   040-60 20 900
KONTAKT  ·  FACEBOOK  ·  BLOGG

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!