Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Oktober 2015

Höst i Fagereke!

Är inte oktober en fin månad på många sätt? När man svänger upp på vägen mot Fagereke och möts av ett myller av löv i olika rödbruna nyanser önskar i alla fall jag att det fanns en paus-knapp. Såhär kunde det väl vara alltid? Men sen kommer ju vintern och snön och visst är även det lite mysigt? Det finns få saker som slår en härlig galopptur genom ett gnistrande vackert vinterlandskap. Vi kan väl konstatera att varje årstid har sin charm och med tanke på hur snabbt tiden går får vi nog påminna oss själva och varandra om att ibland stanna upp och bara njuta av stunden. Välkomna att njuta av Fagereke i sin höstskrud nu på lördag när US arrangerar halloweenhoppning!


Föreläsning med Claes Hellgren

Den 30 september var ett helt gäng från FRF på en mycket inspirerande föreläsning med Claes Hellgren. Han är en legend inom handbollsvärlden, tex Sveriges första professionella spelare. Vi fick lyssna och vara delaktiga i diskussioner om vad samarbete, att få alla att ge sitt yttersta, att kämpa för varandra betyder för att nå gemensamma mål. Mycket bra diskussioner!



Nytt hindermaterial

Försäljningen av kakor och New body gick så bra att vi nu har beställt nytt hindermaterial till föreningen! Vi hoppas att det nya materialet ska komma alla medlemmar till nytta. Tack alla ni som sålde och köpte kakor och kläder!


Kul i stallet!

Att hitta på roliga saker tillsammans med sina stallkompisar är ett bra sätt att höja stämningen och öka gemenskapen i stallet. På bilden nedan ser ni ett gäng på väg ut i skogen!


Gilla oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Fagereke Ryttarförening eller för att du har valt att prenumera. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!