Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

New Hope, Reseindustrins Barnfond

OM NEW HOPE   |   NYHETER   |   VÅRA PROJEKT   |   STÖD OSS   |   WEBSHOP   |   KONTAKT

Beställ årets julkalender här!

Dags för New Hopes Julkalender!

Kalendern är som alltid laddad mer massor av spännande vinster  – allt ifrån resor till Dubai och Zanzibar till tågresor mellan Göteborg och Stockholm!

Under tidigare år har du eller ditt företag tillhört den grupp som köpt 10 kalendrar eller fler, och därför vill vi påminna dig om att det är dags att göra din beställning och säkra att du får dina kalendrar i tid.

Du kan beställa och betala med kort på vår hemsida www.newhope.se. Om du önskar beställa mot faktura skickar du ett mail till kontakt@newhope.se. Vid fakturering tillkommer en fakturaavgift. Glöm inte att meddela vilken leveransadress du önskar.

Inkomsterna från Julkalendern är mycket viktiga för vårt arbete bland barn runt om i världen.  Speciellt i denna tid och nu är det extra viktigt att vi kan hjälpa! Av varje donerad hundralapp till New Hope når 96 kronor fram till barnen!

Vi ser fram emot att få in din beställning och vi är säkra på att dina kunder och anställda ser fram emot att få sin kalender!

Med vänlig hälsning
Elisabet Lanz
New Hope Reseindustrins Barnfond

Följ oss på Facebook!
New Hope - Stiftelsen Reseindustrins Barnfond

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!