Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

September 2015

Tack alla sponsorer!

September månad börjar gå mot sitt slut och det är dags att summera månaden som varit och blicka framåt mot vad som komma skall. Ni som rider hos oss har märkt att ridhuset har fått ett ordentligt ansiktslyft. Det nya ridhusunderlaget börjar sätta sig och det känns riktigt bra! Nu får vi alla hjälpas åt att hålla det i så gott skick som möjligt - så länge som möjligt. Att mocka efter sin häst är en enkel men nog så viktig åtgärd. Vi vill återigen tacka Granström entreprenad och Colorama för sponsringen. Utan er hade detta inte varit möjligt!

Alla våra sponsorer är otroligt viktiga för oss och för att visa vår tacksamhet har vi skapat en sida på fagereke.se bara för er!


Peter Ottosson - ny tränare i Fagereke!

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera Peter Ottosson som ny hopptränare i Fagereke. Han kommer till oss alla onsdagar mellan cirka 15:00-21:00 beroende på antal grupper. Är du intresserad av att träna för Peter? Kontakta Paula Stahre på 070-693 90 79.

Peter kommer inte till Fagereke följande onsdagar: 7/10, 28/10, 18/11, 9/12.


Förmånliga erbjudanden på medlemsavgift och anläggningskort

Från och med 1 oktober 2015 har vi extra förmånliga priser på medlemsavgift och anläggningskort!

Alternativ 1 (för samtliga)
Betala anläggningsavgiften för 2016 och få resterande av 2015 gratis, samt betala halva medlemsavgiften för 2015. Medlemsavgift för 2016 betalas vid årsskiftet.

Alternativ 2 (för dig som tränar för extern tränare)
Betala medlemsavgiften för 2016 och betala 50kr/gång under resterande del av 2015.

Alternativ 3 (för dig som tränar för extern tränare)
Du som inte vill bli medlem betalar 80kr/gång under resterande del av 2015.

Det kommer att ligga en mapp i ridhuset där alla som tränar skriver upp sig på listan.  Vid frågor, kontakta Fabiola på 070-333 08 16.


Grattis till framgångarna!

September har varit en bra tävlingsmånad och vi vill gratulera Anna Samuelsson och Beatha Blixt till fina tävlingsresultat!

Anna och Charlie knep en andraplacering på lokal dressyrtävling i Västervik den 12 september. Beatha och hästen Blenda II fick även dom en blå rosett i lokal ponnyhoppning i Hultsfred den 13 september!

Skicka gärna in era tävlingsresultat till Maria Roth så publicerar vi dem i våra kanaler!


Halloweenhoppning 31/10

Den 31 oktober arrangerar Ungdomssektionen en halloweenhoppning! Det kommer fungera som en Pay & Jump med enda skillnaden att pris kommer att delas ut till bästa halloweenutklädnad! Dessutom blir det halloweentema på anläggningen denna dag...

Vågar du delta? Mer information om anmälan kommer inom kort!


Tripp, trapp, trull...

Avslutningsvis vill vi bjuda på denna härliga bild som Jennie Nygren har tagit!


Gilla oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Fagereke Ryttarförening eller för att du har valt att prenumera. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!