Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV september 2015

Maja Reichard till Rio 2016

Spårvägens simmare Maja Reichard var en av de första att bli uttagen till Paralympics i Rio 2016 av Sveriges Paralympiska Kommitté.

Maja tävlar i flera distanser och simsätt. Som både världsrekordhållare och olympisk mästare har hon många internationella mästerskapsmedaljer sedan tidigare.

Med sina tolv träningspass i veckan, har Maja nu nästan exakt ett år att förbereda sig på och siktar in sig på att simma snabbare än någonsin.

Premiär i Nälstabadet!

September är här och äntligen har vi fått köra igång verksamheten i det nygamla Nälstabadet!

Nälstabadet är en provisorisk lösning under tiden Åkeshovs simhall och Vällingbybadet ska renoveras.

- Bygget är inte helt färdigställt än men det känns det jätteskönt att vara igång! säger Spårvägens simkunnighetsansvarige Chaly Danckwardt.

Vidare beskriver hon simhallen som en riktigt fin anläggning och berättar att klimatet i tältet har varit en positiv överraskning. Temperaturskillnaden mellan vattnets 27-28 grader och luften är förhållandevis liten, vilket gör simupplevelsen väldigt behaglig.

Våra samarbetspartners

Sundsvall Arena Cup

Nu till helgen den 25-27 september lastar vi två fulla bussar och beger oss upp till Sundsvall! Vi är över hundra Spårvägare som kommer att delta i Sundsvall Arena cup. Stort lycka till alla simmare (och ledare)!


Föreläsning med förbundskaptenen

Vi gästades av den föredetta Spårvägaren och nuvarande förbunds-kapten Ulrika Sandmark under tävlingsverksam-hetens föräldrarmöte. Hon föreläste om fram-gångarna under sommarens VM i Kazan och om vägen till OS i Rio. Ulrika fick även svara på många frågor från föräldrar rörande kost, träning och skador. Tack till alla föräldrar och Ulrika för en lyckad kväll!

Linns nya äventyr

Efter många år som verksam i klubben, har Linn Bessner valt att ta ett nytt karriärsteg och lämna sin post som klubbchef.

Vi önskar Linn ett stort lycka till med sina nya utmaningar!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev än? Gör det här!


Följ Spårvägen på Facebook!


Avregistrera nyhetsbrevet här.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!