Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till ett nytt läsår vid Vasa Arbis!

Ny höst och nya kursmöjligheter på Arbis! Kurskatalogen har delats ut och kan hämtas på bibliotek, bokhandlar eller här på Arbis. Du hittar också höstens kursutbud här.

Kursanmälaninleds torsdag 20.8 kl.18!

Arbis på facebook

Bland alla som gillar Vasa Arbis facebook-sida kommer vi att lotta ut 3 stycken presentkort med -50 % på valfri kurs under augusti månad! Så gå in och gilla vår facebook sida här om du inte redan har gjort det!

 

I samband med att du läser om och anmäler dig till olika kurser kan du också gilla kursen på anmälningssidan. I samband med att du gillar kursen kan du också skriva en kommentar om den, som sedan syns på din egen facebook-sida. Skriv gärna en kommentar så dina facebook-vänner ser vilka kurser du tänker gå på!


Träffpunkt Arbis höstresa

Höstens Träffpunkt-resa går av stapeln torsdag 1.10. Det blir rundtur samt besök i Orisberg och Tottesund.

För mer information och anmälan kontakta Arbis kansli, tfn 06-325 3501.

Bild lånad från: http://www.lararnasnyheter.se/personer/livia-frankel

Ti 8.9 kl. 18-20. Ritz, 15 €

Med anledning av att det är 70 år sedan andra världskrigets slut erbjuder Arbis & Ritz en föreläsning med Livia Fränkel som är en av de överlevande från koncentrationslägren. Livia är nu bosatt i Sverige och ägnar sin tid åt att föreläsa om sina upplevelser och vad hon önskar att mänskligeheten lärt sig av historien.

Arr. i samarbete med Skafferiet@Ritz.

Bild lånad från: http://www.billedbladet.dk/sites/billedbladet.dk/files/storage_1/media/frank_erichsen_bonderoeven_dr.jpg

Ti 15.9 kl. 18-19.30. Ritz, 15 €

Frank Erichsen är en dansk tv-personlighet, bonde, föreläsare och författare. Han är känd via tv-programmet En tvättäkta lantis (Hundra procent bonde), där han berättar om och lever sin dröm som självförsörjare på sin gård  Kastanjegården. Under kvällen berättar Frank om sitt projekt på gården och vad som inspirerar honom att leva ett enklare och mer ekologiskt liv. Föreläsningen hålls på skandinaviska.

Även Maria Österåker lever mer på mindre. Hennes nya bok ''Självhushållning i praktiken'' (Norstedts) släpps, säljs och signeras under kvällen.

Arr. i samarbete med Skafferiet@Ritz och Slow Food Ostrobothnia

Tips på kursnyheter:


Vasa Arbis på Instagram

Vasa Arbis finns också på Instagram!
Vårt användarnamn är vasaarbis .

Välkommen att
följa oss! Hashtagga gärna Arbis-relaterade bilder med #vasaarbis .



Vuxna Röster

Lö 19.9, kl.18, Trefaldighetskyrkan

Kammarkören Vuxna Röster från Umeå gästar Vokalensemblen Röster för en gemensam konsert. Dirigenter: Anders Lundström och Maria Timoshenko.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!