Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Juni 2015

Medlemsfest i Fagereke 30 juni

Alla medlemmar, stora som små, hälsas välkomna till Fagereke på grillfest tisdagen den 30 juni klockan 18.00. Man tar själv med det man vill grilla och äta. Fagereke bjuder på fika till efterrätt – kaffe, saft & kakor. Självklart har vi även planerat för lite lekar!

Anmälan senast den 28 juni till:

Anna: 070-376 15 87 eller

Karin: 072-538 65 57

Varmt välkomna!

Ladda ner inbjudan här


Lyckad Pay & Jump

Den 14 juni arrangerades en Pay & Jump i Fagereke. Vi tackar alla startande, funktionärer och publik för en lyckad och trevlig dag! Vivi fanns på plats med kameran, bilderna kan ni se här.


Funktionärer till Latitud 57 sökes!

Vi har fått en förfrågan från OKG, som är en av våra huvudsponsorer, att för deras räkning hjälpa till under Latitud 57 3-4 juli. Det är framförallt lördag kväll mellan klockan 18.00-00.00 som hjälp behövs. Arbetet är inget ansträngande utan det handlar till stor del om att bemanna OKGs Silent Disco, till exempel genom att dela ut hörlurar till besökarna. För frågor och intressanmälan, kontakta Maria Roth snarast via e-post mariaroth@live.com eller telefon 070-799 79 60. Biljett till festivalen delas ut som tack för hjälpen!


Ha en fortsatt trevlig sommar!

De flesta av Fagereke-pållarna är nu på sommarbete och hästägarna laddar för fullt för en ansiktslyftning av såväl stall som övrig anläggning. I sommar ska stallet tvättas och målas om in- och utvändigt. Vi ska även olja paddockstaketet och utföra en hel del andra sommarsysslor. Känner du att du vill göra en insats för föreningen är du mer än välkommen att höra av dig! Det finns alltid jobb att göra för att få vår anläggning ännu trevligare och ännu bättre! 

Hoppas vi ses på medlemsfesten den 30 juni! Om inte, ha en riktigt skön sommar!


Gilla oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Fagereke Ryttarförening eller för att du har valt att prenumera. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!