Tag chansen att få en grattis Feldlenkraislektion!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 10 - 2015

Hej

Var blir sommaren av är något som man frågar sig nu efter midsommar? Förhoppningsvis ska den snart vara här. Feldengoods mottagning i Malmö är stängd 26/6 - 4/8 i samband med att Feldenkraisutbildningen har sitt sommarsegment i Limhamn.

FRIA FELDENKRAISLEKTIONER

Som jag nämnde i senaste nyhetsbrevet så finns det möjlighet att få individuella lektioner i samband med utbildningens sommarsegment. Tisdag 7 juli och tisdag 21 juli. Tiderna som gäller är 9:30; 12:45 och 15:00 båda dagarna. Begränsat antal platser så hör av dig snarast om du vill boka en lektion.

Detta händer på Limhamns folkets hus. Anmäler dig gör du här

Höstens program

Höstprogammet jobbar vi på. Räknar med att börja med gruppundervisningen sista veckan av augusti. Detaljerna kommer senare. .

Som jag nämnde så var jag i Polen och höll en workshop med titeln "Get in Touch" och detta blev en enorm succe. Därför kommer jag att erbjuda denna kurs även på svensk mark. Preliminära datum är 31/10 - 1/11 i Malmö och 7 - 8/11 i Stockholm eller Göteborg beroende på var intresset är störst.

Jag vill be dig om lite hjälp. Har du tips om lämplig kurslokal i Stockholm eller Göteborg så hör av dig. Behöver ca 100 m2, gärna centralt. Tackar på förhand.

Tills nästa gång ha en skön sommar.

Dela gärna med dig av detta nyhetsbrev om du vet någon som kan ha glädje av det. Då gör du både dem och mig en tjänst.

Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!