Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

HÖGSKOLEPRAKTIKANT PÅ SKÖRDEFESTKONTORET

Hej!

Mitt namn är Frida Clemes, det är delvis mig ni kommer ha kontakt med gällande uppdatering av hemsidan (Öppna Gårdar, Restauranger och Plåpp Åpp aktiviteter i sommar).

Jag studerar turismprogrammet vid Linneuniversitetet i Kalmar, men är hemma över sommaren för att göra högskolepraktik och jobba med Skördefesten.

Jag kommer från Hammarland men studerar i Kalmar där jag nu har klarat av mitt första år. Det ska bli kul att få jobba med Skördefesten eftersom det liknar de delar som jag har läst, bland annat Event management. 

Vi hörs och ses i sommar!

UPPDATERING AV HEMSIDAN

Det är Frida som ansvarar för uppdateringarna av hemsidan under sommaren. All information som berör hemsidan och uppdatering av sidan ska skickas till: hemsida@skordefest.ax så tar Frida hand om att materialet läggs upp. Den information som finns på hemsidan ligger sedan till grund för programbladet som färdigställs i början av augusti. Frida kommer att kontakta alla deltagare per telefon. Jag hoppas att ni kan ha programpunkter, tider och eventuell nyhet förberedd då Frida kontaktar er. 

FAKTURERING AV MEDLEMSAVGIFTER 

Medllemsavgiften för Skördefesten, organisationsmedlem (50 euro, obligatorisk för deltagare i Skördefesten) kommer att skickas ut till samtliga deltagare och medlemmar som manuellt utskick via vårt medlemsregister under juni månad. Vi jobbar även som bäst på att ansluta Skördefestens medlemsregister till e-faktura system. Då finns möjligheten att betala medlemsavgift direkt via internetbank om man vill. 

SENT ANMÄLDA FÖRSÄLJARE 

Alla försäljare som säljer produkter på din Gård/Restaurang/Plåpp Åpp under Skördefesten ska göra en egen anmälan på www.skordefest.ax under rubriken Deltagarinfo. Hemsidan är nu uppdaterad med samtliga anmälda försäljare fram till idag (15.06.2015). Vi uppdaterar hemsidan med försäljare vart efter det kommer in i vårt register och angett på vilken gård de vill sälja.

Vid anmälan före 31.5 betalar försäljarna endast organisationsmedlemskap, 50 euro. Under tiden 1.6 – 17.9 är kravet för att delta organisationsmedlemskap + 35 euro i extra administrationskostnad. Försäljaren blir sökbar på namn och produktkategori samt information om vilken gård de säljer på.


HA EN TREVLIG MIDSOMMAR ÖNSKAR VI PÅ SKÖRDEFEST-KONTORET!


Frågor? 
Kontakta: 
Liz Mattsson, Verksamhetsledare 
0457 344 56 76
info@skordefest.ax


Gilla oss på facebook
Följ oss på Instagram #Skordefestaland
Följ oss på Twitter #Skordefestaland


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!