Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Stärkt närvaro på handelsplatserna

Som ett led i att erbjuda starka annonspaket till företag som vill marknadsföra sig i Västerås, stärker All in! handelsområdena Erikslund och Hälla med ytterligare skärmytor. Inom kort placeras en gigantisk LED-skärm ovanför huvudentrén på ICA Maxi Erikslund och i Hälla Shopping har åtta stycken 42" HD-skärmar installerats hängandes från taket.
- Vi har jobbat hårt med att få till en geografisk täckning med skärmytor i Västerås. I och med de nya skärmarna på Erikslund och Hälla så har vi nått det målet, säger Jonas Westerlund, affärsutvecklare på All in!.
- Vårt nätverk i Västerås består i dagsläget av 43 skärmytor, nu fortsätter arbetet med att utveckla produkten, avslutar han. 


Toppaktör ny samarbetspartner

I början av maj stod det klart att All in! blir ny mediapartner till en av Sveriges bästa golfbanor - Frösåker Golf & Country Club. Samarbetet skapar förutsättningar för båda företagen att bekanta sig med områden som de tidigare inte har varit i kontakt med. 
- Jag har pratat med flera företagare och föreningar och hört mycket bra om All in! Jag gillar deras produkter, speciellt skärmarna på Rocklunda och Erikslund, säger klubbchefen Håkan Ek.
Henrik Lundgren, säljare på All in!, ser ljust på det nya samarbetet:
- Nu har vi en fin möjlighet att ta del av det stora nätverk som Frösåker Golf har byggt upp. Det här känns proffsigt rakt igenom.


All in! mot cancern - igen

Västerås mot cancern är ett lokalt initiativ som stöttar drabbade och samlar in pengar för att eliminera sjukdomen. All in! är självklart med i fighten, vill du också bidra? Läs mer här.


               All in! Västerås    |   Hamngränd 8   |   021-444 01 41   |    info@allin.se    |    Hemsida

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!