Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev - Alfredsson Transport effektiviserar med Icecon Affärssystem

Läs mer om hur Alfredsson Transport ökade sin kontroll över fakturering och prissättning

knapp -anmäl dig nu

Om du laddar ner vårt senaste kundcase så kan du bland annat läsa om hur Alfredsson Transport ökade sin kontroll över fakturering och prissättning.

Kontakta oss gärna så kan vi visa hur vi skulle kunna hjälpa er.

När vi startade Icecon Affärssystem såg vi att det fanns ett stort behov av förbättrade beslutsunderlag för alla inom transportbranschen. Kortare ledtider, snabbare uppföljning och bättre kostnadskontroll är nödvändigt för att överleva i den allt hårdare konkurrensen. Genom att kunna erbjuda ett system som direkt ger återkoppling till såväl kunder, chaufförer och ledning blir det möjligt för våra kunder att öka marginalerna och höja servicegraden.

Icecon Transport är ett koncept som vi satt ihop för såväl större som mindre transportföretag, en plattform att växa i och ihop med vår branschkompetens har vi möjlighet att erbjuda ett paket som är mycket kostnadseffektivt att komma igång med och samtidigt finns det utrymme att växa och utveckla verksamheten under många år.

Ett affärssystem från Microsoft är kraftfullt nog att stödja hela din verksamhet, samtidigt som det är enkelt att använda för dig och dina medarbetare. 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!