Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Maj 2015

Succé på Barnens dag!

Den 16 maj arrangerade Ungdomssektionen i Fagereke en helt egen dag för barnen. Till slut tappade vi räkningen på hur många barn och vuxna som faktiskt besökte oss, men det gick i alla fall åt över 50 godispåsar! Vi vill rikta ett stort tack till alla ni som kom och en guldstjärna till alla er som hjälpte till på ett eller annat sätt. Tack också till Annie och hästen Tom som gjorde en hjäteinsats för att alla barn (och vuxna!) skulle få prova på att rida! Detta kanske måste bli en tradition...?

Se fler bilder från Barnens dag här


Många starter på den lokala dressyrtävlingen

Den 3 maj arrangerade Fagereke en lokal dressyrtävling för ponny och häst. Drygt 40 ekipage kom till start och stämningen var på topp! Vår alldeles egna fotograf Vivi var på plats och förevigade tävlingen, se bilderna här.


Pay & Jump i Fagereke 14 juni

Den 14 juni är det dags för Pay & Jump igen, denna gång utomhus! Du väljer själv vilken höjd du vill hoppa, från bombana till och med 120 cm. Varje ekipage erbjuds möjlighet att genomföra hela ritten, oavsett antalet olydnader. Clear round gäller för samtliga höjder och du har mot en avgift möjlighet att starta om.

Anmälan till Tove Freij, 073-812 49 23, senast den 12 juni.

Läs mer på fagereke.se


Intresserad av att tävla i lag i höst?

I höst går följande serier av stapeln – div II dressyr ridhäst, div III dressyr ponny, div II hoppning ridhäst och div II hoppning ponny.  Är du intresserad av att tävla i ett lag för Fagereke Ryttarförening? Vi behöver ha minst fem stycken som är intresserade av en serie för att vi ska kunna anmäla ett lag.

Anmälan och förfrågningar till Felicia Hjelm, 070-957 01 15 senast den 29 maj.

Läs mer om dressyrserierna här

Läs mer om hoppserierna här


Glöm inte att berätta om dina resultat!

Tävlar du för Fagereke Ryttarförening? Skicka gärna in dina resultat och en bild till mariaroth@live.com så publicerar vi dem på hemsidan och i nyhetsbrevet.


Gilla oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Fagereke Ryttarförening eller för att du har valt att prenumera. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!