Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Ett uppslag samt framsidan på Min första strandkantsbok.

Min första strandkantsbok, 95 sidor. Passar vetgiriga i åldern 6-9 år.

Vinn fin strandbok i vår enkla sommartävling

FÅ PLATSER ÄR SÅ ROLIGA  att utforska som strandkanten. Var man än bor i landet finns det en strand som lockar till upptäcktsfärd.

Anja Baklien skildrar i text och bild de många djur och växter som finns här och är en mästare på att förklara naturens mysterier på ett enkelt och intresseväckande vis.

I Min första strandkantsbok kan barnen samla på spännande saker i naturen. Här kan de skriva upp när de såg ett djur, en växt eller en fågel. Roligt och lärorikt på en och samma gång! Till tävlingen

PS! Skicka ditt svar senast söndag 14/6.


Minst två barn bör slita på varje par busbyxor. Allt annat betraktar vi som onödigt resursslöseri. Så här kommer vi med en nyhet som underlättar för dig som också gillar tanken på återbruk. Med start i augusti kan du sälja och köpa begagnade busbyxor direkt på busbyxan.se. Helt utan kostnad!
Det blir en enkel ”anslagstavla” där säljare och köpare snabbt och effektivt kan hitta varandra. Lägger du ut ett Busbyxe-plagg här så kan du vara säker på att målgruppen är den rätta.
Mer information och länk till annonsformuläret får du i vårt nyhetsbrev i början av augusti.


För varje par Busbyxan Bas vi säljer går 10% av försäljningssumman (inklusive moms) till Barncancerfonden. Köper du t ex ett par i storlek 130 cl med fotresår går alltså 42,50 av de 425:- du betalar oavkortat till Barncancerfonden.

Logga: Vi stödjer Barncancerfonden

Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!