Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

       

                                                 Allting i livet har sin tid!

www.suzahlsadesign.se kommer att påverkas av det beslut som jag har tagit under våren och de förändringar i livet som det har medfört. Sedan en längre tid tillbaka har jag känt ett större behov av social gemenskap, större utmaningar i arbetslivet och glädjen av att ha arbetskamrater. 

 Eter att ha varit 100% egenföretagare de senaste 5 åren har jag sedan den 4 maj även gått in i en anställning på heltid. Jag har sökt mig tillbaka till samma typ av tjänst som jag lämnade 2010, nämligen arbetet med att hjälpa människor med nedsatt arbetsförmåga att komma tillbaka ut i arbetslivet, ett av de mest intressanta och stimulerande men också krävande jobben jag har haft i mitt yrkesliv.

Webbutiken kommer jag givetvis att driva vidare på fritiden. För att detta ska vara möjligt kommer webbutikens sortiment att successivt förändras för att bli mindre tidskrävande.          

De stora kategorierna som jag räknar som min specialnisch kommer att vara kvar; halvädelstenar/smyckestenar och pärlor på hela strängar och givetvis läder, lås och trådar. Jag finner ju fortfarande en väldigt stor personlig glädje i dessa varor så dem måste jag helt enkelt jobba vidare med. Sortimentet av stenar på sträng kommer att bli större, liksom lädervarorna och småförpackningar av diverse varor kommer att utgå i takt med att varorna tar slut. 

För dig som kund kommer förändringarna att betyda lägre priser än tidigare på både stenar och läder. Flera lädervaror har jag redan under dagen sänkt priset på med mellan 25-37%. Nappa med söm, mocka med söm och alla 1, 1,5 och 2 mm lädervaror har nu ett permanent lägre pris! Priserna på nya produkter inom kategorin hela strängar kommer att bli lägre när det kommer in nya varor, liksom på nya lås mm.

Inga beställningar kommer att kunna skickas samma dag som de kommer in och leveranstiden kommer att vara ca 1 dag längre än tidigare, t ex syns betalningen på kontot på tisdagen är målsättningen att det ska skickas på onsdagen istället för som tidigare på tisdagen. Givetvis kan det vid vissa tidpunkter ta ytterligare någon dag, men målsättningen är att du som kund inte ska behöva vänta alltför länge. Vi vill ju alla ha våra varor helst igår........ :-) 

Det är min förhoppning att du som kund inte ska uppleva förändringarna som negativa utan tvärtom, kunna glädjas åt lägre priser på webbutikens mest populära produkter. 

                                                                  

                                                               Suzanne

www.suzahlsadesign.se

"Tillåt dig att falla för frestelserna"

  Du gillar väl www.suzahlsadesign.se på Facebook? Då är du alltid välinformerad om vad som är på gång och får ofta besked om nyheter först av alla. Ibland händer det även att facebookvännerna erbjuds specialrabatter, så du har allt att vinna på att gilla oss på Facebook :-)

 

 

 

 

 

 

 

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!