Nyhetsbrev med senaste nytt. Har du problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.

Nytt från Novasell maj 2015   

Hej !

Jag sitter på ett tåg och skriver det här, på väg till en grupp i Stockholm, som ska få två dagars drillning i kundservice och kommunikation.

Utanför tågfönstret är det en skir, vacker grönska, så som det bara är på våren. Visst vaknar vi till så här års, får mer energi både i jobbet och hemma. Många säljare är mitt i högsäsong och vill få kunderna att fatta sina stora beslut före semestrarna. Samtidigt planeras höstens alla aktiviteter för fullt.


Tvekar dina kunder?

Har dina kunder svårt att bestämma sig? Fast du har haft en lång säljprocess och de nästan verkar ha bestämt sig för att köpa, så drar beslutet ut på tiden. Frustrerande, ja visst, men helt naturligt om du säljer något som har stor betydelse för din köpare.

Tveksamheten är en del av kundens inköpsprocess, enligt forskaren Neil Rackham. Några tips för hur du kan hantera tveksamheten hittar du här.


Är du blå eller gul?

En föreläsning eller utbildningsdag med Pussel DISC som utgångspunkt ger både självinsikt, bättre kommunikation och förståelse för andra. Dessutom är det roligt!

Inrikningen anpassas efter er: försäljning, ledarskap, intern eller extern kommunikation. Perfekt som uppstart i höst!

Läs mer om en av föreläsningarna här.


Säljer er kundservice?

Till mina vanligaste uppdrag hör träning av kundservicepersonal i försäljning och kommunikation. På kundservice pratar man med kunderna, informerar och tar emot order, men glömmer ofta att ta egna initiativ.

Det går att sälja både på inkommande och utgående samtal, på ett sätt som gör att kunderna bara uppfattar det som service och engagemang.

Mer information hittar du här!


Veckans tips

Har du sett Veckans tips på bloggen, Facebook eller Twitter? Den här veckan om hur viktigt det är att följa upp offerter.

Länkar till bloggen, Facebook och Twitter hittar du längst ner till höger här i nyhetsbrevet. 


Vill du ha kunskap och idéer om hur du kan sälja mer till nöjdare kunder?

Hör av dig!

Hälsningar

Ingrid Alestig

Tips, nyheter och betraktelser hittar du i BLOGGEN

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.


Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!