Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Yvonne Näsström näringslivsdirektör

Välkommen till premiären av nyhetsbrevet Näringsliv Uppsala!

Här kommer du att få aktuell information från Uppsala kommun i frågor som ligger nära dig och din verksamhet som företagare eller företagsstödjande aktör.
Du ska även kunna läsa om nyheter och annat som gör dig stolt och glad över att vara verksam i just Uppsala. Vi är väldigt intresserade av vad du vill läsa om så sänd oss gärna dina uppslag.


Datorer, nördar och e-sport

Birdie är ett event för alla som är intresserade av datorer, teknik, programmering, e-sport eller bara är nyfikna på att lära sig mer om den digitala kulturen. I år är mässan större än någonsin. Läs mer om varför kommunen stödjer Birdie.


Näringsliv Uppsala gratulerar

Vi säger grattis till alla företagare och företag som vunnit eller varit nominerade till olika företagarpriser! Här kan du läsa om vilka de är.


Musik på uteserveringar

Äntligen är våren här, och ett säkert vårtecken är alla uteserveringar. Här kan du läsa om vad som gäller för att spela musik på uteserveringar.



Nätverk för hälsobranschen

Sedan knappt ett år tillbaka finns nätverket Hälsa Uppsala. Det är en ideell förening med syfte att stärka hälsobranschen i Uppsala. Läs mer om nätverket.


Gatuarbeten under våren och sommaren

Under 2015 lägger kommunen ny asfalt på gator och rustar upp cykelvägar. Vi arbetar med underhåll och förbättringar av Uppsalas cykelnät för att de ska hålla en hög standard. Läs mer om vilka vägar det gäller. 


Näringsliv Uppsala ges ut av kommunledningskontoret, Uppsala kommun.
Ansvarig utgivare: Yvonne Näsström
Prenumerera på 
Näringsliv Uppsala
Kontakta oss gärna via e-post 
naringsliv@uppsala.se
Läs mer om vad som är på gång www.naringsliv.uppsala.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!