Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 Nyhetsbrev april 2015

Uppdatera adressuppgifter i adressboken

Det här är den tid på året som många föreningar byter styrelsemedlemmar. Därför har förbundet skapat en ny funktion på föreningarnas Mina sidor på Rötter som kallas Adressboken. För att säkerställa att brev, leveranser och e-post når rätt personer så är det viktigt att er förening loggar in på Mina sidor på Rötter och fyller i era adressuppgifter. De uppgifter ni fyller i kommer att utgöra det adressunderlag som förbundet uteslutande kommer att använda i fortsättningen. Det går när som helst under året att uppdatera dessa uppgifter från Mina sidor.

Några av föreningarna har redan gjort detta och det tackar vi för!

Hur loggar man in på ”Mina sidor”?

1.    Besök www.genealogi.se och klicka på gröna knappen Logga in och fyll i din förenings inloggningsuppgifter. Vet du inte vilka inloggningsuppgifter er förening har hör av er till nina@genelaogi.se.

2.    När du är inloggad dyker en ny knapp upp bredvid Logga in som heter Mina sidor. Klicka på den för att komma till Mina sidor.

På Mina sidor hittar du bland annat Adressboken och er förenings kalendarium. Förbundet vill även påminna om att kontrollera att er förenings information på Rötter är uppdaterad. Detta görs genom Föreningsinformation på Mina sidor.

P.S. Har du avgått från din styrelse och inte vill ha e-post från förbundet längre klickar du på länken "Klicka här för att avsluta din prenumeration" längst ned i detta e-post.

Med vänlig hälsning
Sveriges Släktforskarförbund

 


Sveriges Släktforskarförbund
Anderstorpsvägen 16, 171 54 Solna
info@genealogi.se | www.genealogi.se

Klicka här för att avsluta din prenumeration

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!