Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

April 2015

Våren är här!

Ja, nu känns det verkligen som att våren är här för att stanna. Blommor som slår ut, träd som grönskar och hästar som efter en lång vinter äntligen slipper sina täcken.

April har varit en bra månad för Fagereke. Vi inledde och avslutade med en arbetsdag där vi fixade och gjorde snyggt på anläggningen. Tack till alla er som ställde upp - visst hade vi kul? Den 6 april arrangerade US en påskhoppning med över 30 starter - vilken succé! Tack till alla tävlande, funktionärer, publik för ett lyckat evenamang. Och grattis till Tindra, Astrid och Elvira som vann pris för bästa utklädnad.

Om april var en bra månad lutar det åt att maj blir ännu snäppet bättre. Då arrangeras nämligen både en lokal dressyrtävling och Barnens dag i Fagereke. Läs mer om detta nedan!


Lokal dressyrtävling 3 maj

Den 3 maj arrangerar Fagereke en lokal dressyrtävling för ponny och häst. Vi är fortfarande i behov av funktionärer så kan du tänka dig att hjälpa till - kontakta Ulrika Brün.

Läs mer om tävlingen i Tävlingsdatabasen.


Ungdomssektionen i Fagereke RF bjuder in till Barnens dag den 16 maj klockan 12-15! Ponnyridning, hoppborg, fiskedamm och självklart en massa lek & bus står på agendan. Rekommenderad ålder 3-12 år. Enklare lunch- och fikamöjligheter finns i vår cafeteria.

Läs mer på fagereke.se


Intresserad av att tävla i lag för FRF i höst?

I höst går följande serier av stapeln – div II dressyr ridhäst, div III dressyr ponny, div II hoppning ridhäst och div II hoppning ponny.  Är du intresserad av att tävla i ett lag för Fagereke Ryttarförening? Vi behöver ha minst fem stycken som är intresserade av en serie för att vi ska kunna anmäla ett lag.

Anmälan och förfrågningar till Felicia Hjelm, 070-957 01 15 senast den 22 maj.

Läs mer om dressyrserierna här

Läs mer om hoppserierna här


Brodera Fagereke RF på kläder, schabrak m.m

Nu finns möjligheten att få Fagereke Ryttarförening broderat på dina kläder, schabrak, täcken m.m. Vi anlitar MW Brodyr i Vimmerby för detta, se www.mwbrodyr.n.nu för priser. Är du intresserad eller vill veta mer så kontaktar du Ulrika Brün på telefon 070-2155794 eller via mail.


Underlaget i ridhuset och paddocken

Som många av er vet har vi kämpat med underlaget både i ridhuset och paddocken en längre tid. Vi har haft problem med fyrhjulingen och sladden och har helt enkelt inte kunnat ta hand om underlaget så som det hade behövts. Nu har vi dock fungerande utrustning och fungerande rutiner så vi hoppas att ni ska märka skillnad. Hör gärna av er till någon i styrelsen om ni har tips, synpunkter eller frågor.


Grattis Anna och Maria!

Grattis Anna och Maria till fina resultat i ORKs klubbdressyr den 12 april! Anna och Charlie kom tvåa i LB:2 och Maria och Famke kom trea.

Skicka gärna in era tävlingsresultat till Maria Roth så publicerar vi dem i nyhetsbrev, på hemsidan och så vidare.


Läs styrelsens protokoll på hemsidan

Visste du att du kan läsa styrelsens protokoll på hemsidan? Det är ett bra sätt att hålla koll på vad som beslutas inom föreningen och vilka arbeten som planeras. Du hittar protokollen under fliken Föreningen/Styrelsen/Mötesprotokoll.


Gilla oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Fagereke Ryttarförening eller för att du har valt att prenumera. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!