Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NR 8 - Torsdag den 23 april 2015

  • Visa vägar till ökat inflytande - 28 maj  i Stockholm
  • Ta chansen att nätverka och knyta nya kontakter!
  • Programmet för konferensen
  • Anmäl dig direkt
  • Vi kan och vill förbättra

 


Visa vägar till ökat inflytande - 28 maj i Stockholm

Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa, NSPH, bjuder in till en konferens om hur engagemang och egen erfarenhet av psykisk ohälsa och funktionsnedsättning kan bli utgångspunkt för utveckling av individer och organisationer. Konferensen vänder sig till medlemmar i organisationer för patienter, brukare och anhöriga samt till politiker och yrkesverksamma med intresse för frågan.  



Ta chansen att nätverka och knyta nya kontakter!

Kerstin Evelius samordnare för psykisk hälsa, Socialdepartementet (foto: Martina Hube), 
Ing-Marie Wieselgren samordnare SKL (foto: Thomas Henriksson) och Anki Sandberg samordnare NSPH (foto: Lovisa Schiller) kommer närvara på konferensen Visa vägar.

Praktiskt information och om hur du anmäler dig >>



Programmet för konferensen

Är du intresserad av vilka som kommer och föreläser under konferensen eller vill bara ta del av hålltiderna? Klicka på länken så får du tillgång till programmet digitalt. Om du kommer på konferensen får du detta program i tryckt format samt en snygg goodiebag med innehåll!


Anmäl dig direkt

Har du redan bestämt dig för att gå och inte vill veta något mer, klicka på bilden eller länken för att komma direkt till anmälningsformuläret!

Till formuläret  >>



Vi kan och vill förbättra

På konferensen erbjuds olika delseminarier, kvalitetsprojektet är ett exempel på det och där brukare/patient, anhörig och personal berättar om hur man kan utveckla verksamheter tillsammans.

Exempel på inflytande och delaktighet från psykiatrisk heldygnsvård i Örebro och boendestöd/socialpsykiatri i Sollentuna.


Välkommen till NSPH:s nya nyhetsbrev. Du får information från patient-, brukar- och anhörigperspektivet. Vi arbetar för att öka inflytandet på psykiatriområdet för våra organisationer och för de människor vi företräder. Nyhetsbrevet kommer varannan vecka, på torsdagar. Du kan läsa mer om vårt arbete och våra projekt på  www.nsph.se

Nyhetstips: mejla till andreas.fredin@nsph.se

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!