Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tidigare elever välkomna på första träffen

Vi ser fram emot att Grupp X påbörjar sin utbildning till Diplomerad ridlärare i Integrerad ridkonst. Jag, Christina Drangel, tackar för förtroendet och ska förvalta det på bästa sätt. Vid vår första träff kommer Helene Stridbeck att gå igenom de deltagande hästar för att vi på bästa sätt ska kunna anpassa arbetet efter varje hästs individuella förutsättningar. De elever som redan går eller ha gått utbildningen är också välkomna till denna dag!


Föreläsning om tänder och bettrelaterade skador

Måndagen den 11 maj kl. 18.00 har vi glädjen att få presentera vår nya föreläsare vid institutet; Therese Lundberg som är veterinär med tänder och bettrelaterade skador på tänder som specialområde.

Plats: Stall Johannesberg utanför Gottröra

Du anmäler dig genom att sätta in 375 kr på vårt bg 5901-6493 och skriva TL 11 maj samt ditt namn, telefonnummer och din mailadress. Kvällen börjar med smörgås och kaffe eller te och därefter föreläsningen.


"Tidigt-ute-rabatt"

Och för dig som går i utbildningstankar antingen för din egen skull eller för att du vill fylla på dina förråd och redan utbildar, eller för att du verkligen vill ägna dig åt att undervisa ridning vill vi passa på att meddela att om du anmäler dig i god tid till utbildningsgruppen som börjar 14 september så har vi ”tidigt-ute-rabatt”. Om du betalar din anmälningsavgift innan 1 juli så får du 50 % rabattpå första segmentet.

Maila oss för mer information på: drangelskan@gmail.com


Följ oss på facebook! Sök på Drangelska ridinstitutet eller gruppen Integrerad ridkonst International.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!