Nyhetsbrev med senaste nytt från Skanör-Falsterbo Idrottsförening. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren.

En ny härlig säsong ligger framför oss

SFIF går en ny vår till mötes på flera sätt, tränings-matcherna börjar ersättas av seriespel och cuper framöver när solen äntligen kikar fram. 

En i mångt och mycket ny styrelse arbetar febrilt med
att ta vid där den förra stegade av och vill med detta nyhetsbrev berätta lite om vad vi arbetar med just nu.

När det gäller det sportsliga är fokus givetvis för A-laget att blicka uppåt i seriesystemet igen.
En härlig vinst med 3-1 mot V. Ingelstad i seriepremiären bådar gott för fortsättningen.

Vi är igång med att sy ihop en lösning med juniorlaget då detta är en viktig länk i utvecklingen från junior till senior och det är viktigt att denna brygga fungerar.

Vi ser över material så att alla lagen har fräscha fotbollar som krävs för att genomföra träningar och matcher. För vi är först och främst en fotbollsförening och det är det vi värnar om och har som högsta prioritet. Viktigt att vi tar hand om det material vi har till förfogande, speciellt nere på Möllevallen där bollar lätt försvinner.


Fotbollen är No.1

Från styrelsens sida vill vi verkligen poängtera att fotbollen går först, de arrangemang och aktiviteter vi gör vid sidan om har som syfte att antingen stärka det fotbollsmässiga i klubben eller generera en intäkt för att kunna satsa på fotbollsverksamheten. Och vårt fokus är att generera mer inkomster så att vi kan hålla igång hela vår verksamhet på ett positivt sätt.

Samarbetsavtal med ICA

Klistermärken får du av din tränare eller på kansliet.
Du klistrar det på ditt ICA kort eller dylikt för att visa upp i kassan. Glöm inte att lägga kvittot i SFIFs box innan du lämnar affären. Vi tror att detta kommer att ge ytterligare ett fint bidrag till SFIFs kassa. Gäller på ICA Supermarket i Skanör.

Läs mer


Köp dina däck hos Volkswagen Malmö så stödjer du samtidigt Skanör-Falsterbo IF. För varje utförd däckrelaterad tjänst tjänar laget pengar till lagkassan. Läs mer här


Gilla oss gärna på facebook!


Ny samarbetspartner

Vi har nyligen skrivit ett väldigt viktigt samarbetsavtal med Malmöhus-mäklarna över 3 år, som inte bara ger oss ett tillskott i kassan utan där Malmöhusmäklarna också kommer att använda SFIF i sin marknadsföring.
Dubbelt positivt för oss som klubb.

Klicka här för att se en större bild


Snart dags igen för Gåsaloppet

Vi har ett antal arrangemang som vi behöver din hjälp med, både under själva arrangemanget och med planering.

Till Gåsaloppet behöver vi omgående hjälp, att arrangera och planera. Hör gärna av dig till någon av oss i styrelsen. Kontaktuppgifter hittar du på hemsidan under Organisation. Om alla tar ett pass under året kommer inte bemanning eller dylikt att vara ett problem och en absolut majoritet tycker det är kul att bidra och hjälpa till.

Största förändringen i år är att SFIF inte kommer att arrangera Sillamarknaden.
Vi kan inte ta på oss en så pass stor ekonomisk risk som detta innebär. Dessutom krävs det oerhört mycket resurser för planeringen och genomförandet. Kommunen vill även flytta på tidpunkten och Centrumföreningen kommer att ta över arrange-manget, stöpa om det och lägga det senare under året. På detta vis vill vi också reducera bördan för alla involverade och fokusera på de evenemang som genererar ett bidrag till klubben, antingen ekonomiskt eller idrottsmässigt.


Med en annons i Möllebladet når du alla hushåll i Skanör Falsterbo

Årets första Möllebladet kommer ut i maj och distribueras till alla hushåll i Skanör Falsterbo samt läggs på bl a Turistbyrån. Ett ypperligt sätt att nå ut till dina befintliga och tänkbara kunder samtidigt som du gör en god sak.

Nummer 2 når hushållen i början av juli, så boka redan nu din annonsplats.

Vad vill du läsa om? Vill du skriva en egen artikel? Kontakta Krister.

Läs mer om format och priser


Du hittar alla matcher på vår hemsida under kalender


SFIF •  Box 49 • 239 21 Skanör • 040 47 55 29 • skanor-falsterboif@telia.com

www.sfif.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i SFIF eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!