Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


November 2010

 
 

Påminnelse: Elavtalet Dala Kraft tillhanda senast 15 november

Vi ville bara påminna om att elavtalet ska vara skickat till DalaKraft nu inom kort. Om du vill binda dig på det priset vi gått ut med för tre år gäller det att snabba sig. Det vi nu kan erbjuda er som bor i Strandbaden är ett elpris på 49,90 öre/kWh (det blir f.n. ca 97,40 öre inkl. elcert, skatt och moms). Erbjudandet kan kombineras på lite olika sätt med bundet pris, 50% rörligt, mm - det är ni själva som väljer hur ni vill göra.

Erbjudandet gäller också om ni har bostad på andra platser i landet. För att ta del av erbjudandet måste man vara medlem i någon av byföreningarna i Kullabygden under hela avtalsperioden. Om ni f.n. har ett bundet avtal hos annan leverantör kan ni ändå ta del av erbjudandet, förutsatt att avtalet tecknas nu. Om ni inte fått avtalet i brevlådan finns det som PDF här, annars kontakta oss eller DalaKraft per telefon. Ditt undertecknade avtal bör vara lagt på brevlådan till DalaKraft senast på fredag.

Om ni har frågor gällande avtalet, vänligen kontakta Jan Jurkiewicz på jj@egecarpet.com, telefon 042-33 16 65 eller mobil 070-554 38 91.

Vill vi ha fiber i Strandbaden?
Vi hör många som har problem med sin internetuppkoppling här i Strandbaden. Är det inte problem att få plats i stationen så är det problem med dålig kvalitet på ledningarna. Kopparnätets gamla blykablar blir bara sämre med åren och det går fiberledningar genom hela Strandbaden som alla skulle kunna koppla in sig på, bara vi går samman. Det handlar inte bara om Internet, utan framtidsäkrar även leverans av telefon och TV. Det som behövs nu är att fler anmäler sitt intresse. Är du sugen på att få både telefon, 100mbit internet och TV genom samma kabel till lägre månadskostnad än du har idag? Du kan samtidigt passa på att klippa av koppartrådarna och riva ned dina fula TV-antenner. Anmäl ditt intresse för fiber här

För Stadsnätets tjänsteutbud, läs mer på stadenistaden.se

Bli medlem
Om du känner på dig att ditt hushåll inte är medlem, tycker vi att det är dags att gå med i föreningen för att stödja vårt arbete för ett ännu bättre Strandbaden. 
Det kostar 100:- om året och det är enkelt att gå med. Bara gå in på www.strandbaden.info och fyll i dina uppgifter, betalningsinformation kommer sedan till dig per e-post. Vi tror och hoppas att 28 öre om dagen är något alla kan ställa upp på!

 

Strandbladet 2010-2
Arbetet med Strandbladet 2010-2 går som planerat och den kommer att tryckas inom 1 månad. Vi hoppas kunna berätta detta i nästa nyhetsbrev. Det förra numret av tidningen kan man läsa som PDF här.

Vi väntar fortfarande..
Det har nog inte undgått någon att vi kommer att få tillbaks postorten Strandbaden. Posten Meddelande kommer att gå ut med mer detaljerad information i mitten av december. Information om styrelsens arbete finns här.

Bygg 111 Östra Nu
Har du skrivit på uppropet för att väg 111 ska få en dragning öster om Strandbaden? Du gör detta på: www.bygg111ostra.nu

 
 


Gynna våra sponsorer:

 

 

 

Du får detta nyhetsbrev för att du har någon slags anknytning till Strandbaden och Strandbadens Byaförening.
Om du vill anmäla aller avsluta en prenumeration klicka här. Adressuppdatering till föreningen gör du här.

 

 


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!