Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2015-04-15 | Till föreningarna


Föreningsforum


Hej!

Alla föreningar i Sveriges Släktforskarförbund har ännu inte tagit del av Föreningsforum och vi har fått höra av några att det varit svårt att hitta det och att logga in. Därför kommer här en kort anvisning om hur man gör för att kunna delta i diskussionerna och läsa inläggen på Föreningsforum.

Hitta Föreningsforum:

  • Gå in på Anbytarforum (http://aforum.genealogi.se ). Om man tycker det är svårt att komma ihåg adressen går det bra att gå in via Rötter (www.genealogi.se ) där man hittar Anbytarforum i menyn överst på sidan.
  • När man har Anbytarforum öppet klickar du på ”Ämnen” i vänsterspalten och får upp en sida där man hittar Föreningsforum ganska långt ned i ämneslistan.
  • Klicka på ”Föreningsforum” och logga in. Eftersom Föreningsforum är ett slutet forum där inte ”vanliga” Anbytare kan komma in gäller inte de vanliga inloggningsuppgifterna till privata användarkonton.

Inloggning till Föreningsforum:

  • Varje förening kan få tre inloggningar.
  • För att få inloggningsuppgifter, byta användaruppgifter eller fråga om något gällande Föreningsforum mailar man foreningsforum@genealogi.se.


I övrigt fungerar Föreningsforum som övriga Anbytarforum.

Jag hoppas du och din förening kommer att ha nytta och nöje av forumet.


Med vänlig hälsning
Viktoria Jonasson – värd för Föreningsforum


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!