Förändra hjärnan!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 7 - 2015

Hej

Den gångna veckan har varit intensiv men samtidigt oerhört givande. Jag har nämligen undervisat på Feldenkraisutbildningen i Malmö tillsammans med min kollega Deborah Bowes. Det är alltid inspirerande att jobba med hängivna och kunniga pedagoger och Deborah är verkligen en sådan. Vi har tillsammans haft möjligheten att se eleverna utvecklas och göra framsteg. Att se hur människor utvecklas under en längre tidsperiod är fascinerande och väldigt givande (jag har följt samma grupp sedan somaren 2012) . Det stärker mig ytterligare i min övertygelse i att Feldenkraismetoden är en fantastik metod för vår hälsa och vårt välbefinnade.

Den kommande veckan ger våra elever individuella lektioner och det är glädjande att se att detta är populärt. Så populärt att vi tvingats säga nej till många som vill komma och få lektioner. Men det kommer fler chanser vid nästa utbildnings segment i juli.

Du kan naturligtvis också höra av dig direkt till oss för att boka en individuell Feldenkraislektion.

Att göra vad jag vill!

Detta är titeln på en serie lektioner som jag håller 5 onsdagar med början 22 april.
Moshe Feldenkrais sa så här: "Om du vet vad du gör kan du göra vad du vill!" Detta stämmer naturligtvis inte till 100 % men väldigt mycket som vi inte kan göra beror helt enkelt på bristande kunskap om vad och hur vi gör när vi rör oss. Detta kan du få hjälp med dessa ondagar. För mer info se här>>

Att kunna göra vad man vill innebär ibland att jag måste förändra hur jag gör saker. Du kan läsa ett blogginlägg jag skerv för en tid sedan om detta.

Förändra din hjärna

Jag håller just nu på att läsa en väldigt intressant bok av Norman Doidge som handlar om hjärnans fantastiska förmåga till läkning. Den innehåller bland annat 2 fantastiska kapitel om Feldenkraismetoden. Här kan du lyssna på en intervju med Norman Doidge (ca 15 minuter in i intervjun berättar han om Feldenkrais)

Avslutningsvis ger jag dig en länk till ännu en givande föreläsning om vår fantastiska hjärna.

Missa inte "Att göra vad jag vill!"

Dela gärna med dig av detta nyhetsbrev om du vet någon som kan ha glädje av det. Då gör du både dem och mig en tjänst.

Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!