Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Biljetter släppta till sommarens konserter

I sommar välkomnar vi Tina Ahlin & Orsa spelmän den 25 juni, Anders Ekborg den 30 juli och Lill Lindfors den 27 augusti. Många har väntat otåligt på att få beställa biljetter och nu är ni varmt välkomna till vår biljettsida.

Till dessa tre sommarkonserter går det båt från Fisktorget t/r till Skärva och vi säljer biljetter både inklusive och exklusive båttur. Skärgårdsbåten Axel avgår kl 18 och konserterna börjar kl 19.

Konserterna med Tina Ahlin & Orsa Spelmän och Anders Ekborg  kommer att ges utomhus på Solgården. Ta gärna med sittdyna till bänkarna som står närmast scenen. Vill du hellre ta med egen solstol eller kanske breda ut picknickfilten lite längre bak i gröngräset, och ta med fikakorg, så går det också bra.

.


Peter Jablonski 30/4 och Christina Schollin & Blue Ejder 28/5

Men innan det är dags för sommar ska vi njuta vår och först ut är Peter Jablonski som ger konserten "I mästares sällskap" på Valborgsmässoafton. Då tänder vi eldkorgarna på gården och firar in våren till musik av Beethoven, Scriabin och Copland.

I maj uppmärksammar vi sedan Karin Boye när Christina Schollin läser hennes dikter ochduon Blue Ejder framför musik som är komponerad till Karins vackra och känslosamma poesi. 


Under 2014 släppte duon en skiva som fått fina recensioner, ”Songs to poems by Karin Boye”. Om den sa till exempel  Armi Janhunen  från Karin Boye Sällskapet: ”Denna skiva är det bästa som hänt mig på länge!”


Här köper du biljetter >>


Glad Påsk önskar Musik på Skärva!


Följ oss på Facebook

Facebook lägger vi ut bilder, filmklipp och annat smått och gott.
Gilla oss gärna där för att följa vår resa på Skärva Herrgård. 



Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!