Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ingen undervisning på påsk!

Kom ihåg att det inte är någon undervisning på skärtorsdagkväll 2.4 t.o.m. annandag påsk 6.4
(om inget annat bestämts med läraren) !

Planering av läsåret 2015-2016

Planeringen inför nästa läsår 2015–2016 är i startgroparna! Vi tar gärna emot idéer om kurser eller föreläsningar som du önskar Arbis ska ordna. Dessa tips och idéförslag kan skickas in per e-post till informations- och kurssekreterare camilla.back(at)vasa.fi eller rektor ann-maj.bjorkell-holm (at)vasa.fi. 

Vi söker också ständigt nya timlärare. Har du lust att vara lärare hos oss kan du registrera dig på Lärarbanken. Där får du fylla i dina uppgifter samt vilka kurser du kan hålla. Vi tar kontakt med dig om vi önskar planera en kurs med dig som lärare!

Föreläsningar och konserter som hålls ännu i vår:


Sommarresa till operan i Ilmajoki 12.6

Första bilden är lånad härifrån. Den andra bilden presenterar operans solister Johanna Rusanen-Kartano och Jussi Merikanto, bilden är lånad härifrån.

Kom med Vasa Arbis och Träffpunkt Arbis till Ilmajoki och till ELÄMÄLLE-operan, som handlar om tonsättaren Oskar Merikanto.  Operan utspelar sig i en fantastisk miljö vid stranden av Kyro älv.  Jubileumsår i år, 40 år, för Ilmajoki musikfestspel och dess berömda folkopera. Lunch vid den herrgårdsliknande bondgården Ilmajoen Kestikartano, nära operafältet.

Mer information och fullständigt program finns på vår hemsida, anmälan sker till kansliet.

OBS! Vem som helst får komma med på resan, man behöver alltså inte vara med i Träffpunkten för att delta.

"Sibelius i Österbotten" till Orisberg och Tottesund torsd. 1.10, blir höstens Träffpunkt utfärd. Förhandsanmälningar kommer tas upp under våren.

Lediga kursplatser!


Vasa Arbis på Facebook

Du har väl inte missat att Vasa Arbis också finns på Facebook? Gå in och 'Gilla' oss, så får du snabbt ta del av senaste nytt.



Vasa Arbis på Instagram

Nu finns Vasa Arbis också på Instagram! Vårt användarnamn är vasaarbis .

Välkommen att
följa oss!


Ullas hantverkshistoria

Arbis mångåriga hantverkslärare Ulla Hopponen pensioneras hösten 2015. Som avslutning på hennes lärargärning ställer hon ut sina egna produkter från tiden 1992-2015. Utställningen öppnas med en vernissage 4.5 kl.18 och pågår till den 15.5.

Meddela till Arbis kansli om ni önskar delta i vernissagen så att vi vet hur många som är på kommande med tanke på servering!



Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!