Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Emelie Liljeström klar för Team Kia.

19-åriga Emelie Liljeström från Västerås blir den första svenska kvinnan i STCC på 16-år. Hon är klar för tre race med Team Kia och tar steget upp från Renault Clio Cup.

Planen för 2015 var att hon skulle köra i JTCC ytterligare en säsong men när alla möjligheter utvärderas bytte hon spår och valde istället en STCC-satsning tillsammans med Team Kia.

 – Emelie är otroligt målinriktad och har stor potential. Självklart kommer det att bli tufft att ge sig in i hetluften i STCC men jag tror hon kommer att lära sig mycket, säger teamchefen Tobias Johansson.

Emelie Liljeström blir den andra kvinnan i STCC 2015. Kvar i mästerskapet är finländskan Emma Kimiläinen för PWR Racing Team.

Mer om Emelie Liljeström


STCC reglementet fastställt till 2017 för ökad långsiktighet

STCC har tillsammans med team- organisationen TCTA beslutat att fortsätta med det nuvarande tekniska reglementet minst fram till och med 2017.

– Vi har tagit beslutet gemensamt för att skapa stabilitet och långsiktighet för svensk elitracing. Detta ger en bra grund för team, förare, samarbets- partners och instegsklasser att satsa och investera för framtiden, säger Jonas Lundin, VD för STCC AB.

Läs mer

Kevin Aabol klar för Team Kia i STCC

Smiling Kevin är klar för STCC 2015. Efter två år i Formel Renault 1.6 tar Kevin Aabol steget upp till STCC med Team Kia.

21-åringen från Sandefjord har imponerat i formelbilen med sin förmåga att ta sig fram under race och målsättningen är högt ställd från start.

– När man kommer till en ny serie är det en stor inlärningskurva. Men mitt mål måste ändå vara att vinna race under året.

Mer om Kevin här

Prova vårt nya kvällsracekoncept!

RallyX i Strängnäs 11:e juni och STCC på Mantorp 25:e juni för endast 250 kronor! BOKA HÄR!GLAD PÅSK från oss på STCC & RallyX!

Kontakt

Tel: 08-716 60 65
E-post: info@stcc.se

Adress

Vikdalsgränd 10A, 4tr
131 40 Nacka

Hemsida


STCC

STCC

STCC


RallyX

RallyX

RallyX

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!