Nyhetsbrev från Tamira. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Lediga inflyttningsklara lägenheter

Lindgården / BoNu


Många av dem som bor hos oss på BoNu, Lindgården kommer under april månad att gå vidare till egna lägenhetskontrakt vilket vi naturligtvis tycker är glädjande.  Detta innebär också att kön till våra lägenheter lättas upp och att vi nu kommer att kunna ta emot nya boende med kort varsel.


Basbo


Vi har lediga platser på vårt lågtröskelboende Basbo.  Här har vi även möjlighet att ta emot mer akuta - tillfälliga placeringar då det är bemannat dygnet runt.


Bokbindaren - familjeboende


Nu har vi öppnat en ny verksamhet inom Tamira. Ett lägenhetsboende i egen fastighet där vi kan erbjuda familjeplaceringar. Vår arbetsmodell B.U.S.S. som är basen för arbetet även med denna målgrupp, är verksam oavsett vilken förändring man vill göra. Målet är att arbeta med familjerna mot en självständig tillvaro och ett eget boende. På nyrenoverade Bokbindaren har  vi fokuserat på hemlika barnvänliga miljöer.


Slutligen vill vi passa på att önska er alla en underbar påsk!

Ola Bolinder
VD 

Cristina Birgersson
Platsansvarig

Fredrik Persson
Platsansvarig

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Tamira Malmö AB
Bredgatan 6 B
211 30 Malmö

040 - 688 08 00

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!