Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Mars 2015

Premiär för Fagerekes nyhetsbrev

Äntligen är det här - premiärutgåvan av Fagerekes nyhetsbrev! Syftet med nyhetsbrevet är att informera våra medlemmar och andra om vad som är på gång inom föreningen just nu.

Nyhetsbrevet fungerar som ett komplement till vår hemsida och FB-sida och ger en sammanfattning av vad som har hänt den senaste månaden och vad som är på gång härnäst. Har du synpunkter på nyhetsbrevet eller vill att vi tar upp något särskilt i nästa brev? Kontakta Maria Roth!


Påskhoppning 6 april

Ungdomssektionen i Fagereke RF bjuder in till en Pay & Jump med påsktema för häst och ponny den 6 april! Du väljer själv vilken/vilka höjder du vill hoppa, från bombana till och med 110 cm. Pris för bästa utklädnad kommer att delas ut!

Anmälan via fagereke.se senast 4 april.


Schabrak till tävlingsryttare

Du som tävlar för Fagereke Ryttarförening och inte har fått schabrak tidigare har nu rätt att få ett tävlingsschabrak med Fagereke Ryttareförening broderat på ena sidan.

Kontakta Ulrika Brün, 070-2155794 eller ulbru@hotmail.com senast 31 mars. Ange om du vill ha hopp, dressyr eller allround och om det är till ponny eller häst.


Kostföreläsning med Cathrine Rindstig 1 april

Vi ryttare och hästmänniskor är bra på att räkna foderstater till våra hästar, men hur noga är vi själva med vad vi stoppar i oss? Onsdagen den 1 april har vi bjudit in kostföreläsaren Cathrine Rindstig för att få tips och inspiration.

Läs mer här


Arbetsdag i Fagereke den 5 april

Vi hälsar alla medlemmar och andra hjälpande händer välkomna på arbetsdag den 5 april i Fagereke. Vi hjälps åt att snygga till på anläggningen och avslutar med fika. Ingen kan göra allt - men alla kan göra något!

Läs mer här


Grattis till era gröna kort!

Under mars månad har en Grönt kort-kurs hållits i Fagerekes regi. I söndags examinerades åtta glada kursdeltagare och vi önskar er all lycka på tävlingsbanorna under året. Vi vill också rikta ett stort tack till våra eminenta kursledare Anna och Ullis!


US - för alla ungdomar!

Alla medlemmar i Fagereke Ryttarförening under 26 år tillhör automatiskt Ungdomssektionen (US), men US har också en styrelse som bland annat planerar roliga aktiviteter och tävlingar för föreningens yngre medlemmar. Vill du vara med i US eller veta mer? Klicka här!


Har du betalat medlemsavgiften?

Att vara medlem i Fagereke Ryttarförening har många fördelar! Förutom att du är med och stödjer föreningen får du som medlem även bättre priser på våra aktiviteter. Sedan årsskiftet ingår dessutom en olycksfallsförsäkring i ditt medlemsskap. Läs mer om vad som ingår och hur du blir medlem här.


Gilla oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Fagereke Ryttarförening eller för att du har valt att prenumera. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!