Nyhetsbrev från Colly Components. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV FRÅN COLLY COMPONENTS                                                                                       NR 2, 2015

Kvalitet till minusränta

Nu har Riksbanken aviserat en minusränta på 0,25%. Vad det innebär är svårt att ta in för en lekman. Men det låter som att det finns risk att man skulle kunna få betala för att sätta in sina sparpengar på sikt.

För oss som arbetar i industrin kan man på sätt och vis säga att minusränta har varit vardag länge, även om det finns en viss risk att låta som en gnällspik.

För företag, som Colly Components, som alltid strävat efter att erbjuda marknaden högkvalitativa produkter till ett rimligt pris, har ”minusräntan” inneburit att det varit svårt att motivera ett högre detaljpris när belöningssystem gynnar lägsta inköpspris.

Vad man då missar är helhetssynen där ett lågt detaljpris kan visa sig förödande för totalekonomin. Jag tror dock inte att utvecklingen går att stoppa, det gäller att förhålla sig till den.

Därför fortsätter vi på vår bana – att leverera Kvalitet med kunskap där våra produkter ska gynna totalekonomin. Från ett konkurrensmässigt inköpspris till minskade produktionsproblem och reklamationer. Vi tror, kanske lite gammaldags, att kvalitet lönar sig i längden. Och det står vi för.

-

Vårhälsningar,
Darco Burger, vd


Produkter från Igus är underhållsfria – dessutom är livslängden beräkningsbar, vilket sparar pengar.

Colly Components har under många år jobbat med partnern Igus som levererar några utav marknadens bästa produkter när det gäller glidlager. Tillsammans har vi tagit fram olika paket för att visa fördelarna med produkterna och hur ni kan effektivisera er vardag.

Kostnadsfria varuprover

Paketen vi har tagit fram representerar alla varugrupper vi tillhandahåller från Igus.
Du hittar produkter från:

  • Igus Iglidur
  • Igus Igubal
  • Igus DryLin
  • Igus DryLin E

Läs mer och beställ dina kostnadsfria varuprover nu, begränsat antal.
Klicka här!

Tävling!

Klä dig rätt – tävla om ett lager på lager-paket innehållande en snygg stickad tröja samt en skön dunväst från Matterhorn. Klicka här!


Batteridrivet nitverktyg ökar takten

Gesipa tar nitning med elverktyg till nästa nivå med nya Gesipa AccuBird Pro.

De stora skillnaderna jämfört med den ursprungliga, över 20 år gamla, AccuBird-modellen är en ny, ergonomisk design och förfinad teknik som klarar nitningen fyra gånger snabbare än något annan batteridrivet nitverktyg på marknaden.

Läs mer här...


Säkerhetsskruv med unika nyckelgrepp

Nya Secufast-skruven har skallar med olika unika nyckelgrepp, vilket innebär att endast personer med tillgång till bits med motsvarande nyckelgrepp kan lossa skruven.

Perfekt att användas i produkter inom offentlig miljö

Läs mer här...

Kopplingsplatta för höga temperaturer

Plastsprutning sker vid allt högre temperaturer, vilket ökar kraven på slangar och kopplingar. Stäubli lanserar nu kopplingsplattan HTM. Plattans snabbkopplingar klarar temperaturer upp till 300°C. 

Läs mer här...


Colly Components på Euro Expo

Colly Components kommer ställa ut på Euro Expo i Skellefteå 25-26 mars.
Vi finns på plats alla dagar och kommer, bland annat, visa upp produkter från Lås & Gångjärn,
Snabbkopplingar och Glidlager.


Colly Components | Raseborgsgatan 9, 164 74 | Kista | 08 - 703 01 00 | www.collycomponents.se   

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!