Hej !

Klubbens 40:e år i sadeln snart till ända:
På de flesta håll i vårt avlånga land har hösten bitit sig fast och på vissa håll har även vintern knackat på dörrren. Detta betyder att mc-säsongen, och det fyrtionde året i sadeln,  för de flesta av oss nu tagit en ända. Men det har varit ett både intressant och bra år för klubben, eller hur. Vi har bl.a genomfört följande:

  • En vårträff, där det visserligen regnade en del, men den upplevdes nog ändå som trevlig av de 30-40 besökare som var där.
  •  Ett gemensamt event med mc-collection i mitten på Maj. Detta samlade nästan 60 Guzzicyklar och var ett mycket lyckat tillfälle att visa upp vårt engegemang och våra cyklar. Samarbetet med mc-collection kommer att fortsätta i olika former. T.ex står vår jubileums V7:a där för allmän beskådning just nu, tills den får sin nya ägare.
  • Klubben fanns även representerade på Mälaren Runt, där Benneth och Magnus ställde upp ett tält och agerade ambassadörer under hela dagen.
  • En jubileums-/höst-träff, som satte nya rekord, både vad gäller deltagare (ca:180 st) och motorcyklar ca:120 st). Det har visserligen kommit fram en del synpunkter på saker som kunde ha genomförts bättre men på det stora hela måste det nog anses ha varit ganska roligt och lyckat.

Kommande 2011:

  • Äntligen är det åter dax för "PÅ TVÅ HJUL" på mässan i Älvsjö. Där kommer naturligtvis klubben att finnas representerad, förhoppningsvis även tillsammans med SPG.
    Klubben kommer, som brukligt är i detta sammanhang, även att bjuda in till gemensam middag/vinterträff efter lördagens mässdag.
  • Vårträffen är ännu inte riktigt spikad. Men det jobbas visst på att den skall bli i Göteborgstrakten, troligen i mitten/slutet på Maj.
  • Höstträffen kommer detta år att gå av stapeln på den vackra ön Gotland i början av Augusti.
  • Vi skall heller inte glömma bort att Moto Guzzi detta år passar på att fylla imponerande 90 år. Kanske är det även några av oss som kommer att besöka Mandello för att delta i firandet.

Ett stort tack till er alla för att ni varit med och bidragit till ett bra jubileumsår!
Moto Guzzi Club of Sweden

Länkar

Moto Guzzi Club of Sweden - Hemsida
Moto Guzzi Club of Sweden - Forum
Moto Guzzi Club of Sweden - Shop

 PS. Om ni skulle råka få detta utskick 2 ggr så beror det på att det går ut till två mottagarlistor, och att du ligger med på båda dessa listor. I så fall ber vi om överseende med detta!
 DS.

 
   Ser brevet konstigt ut? Läs det i webversion genom att klicka på denna länk!
 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!