Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Erbjudande Affärssystemskopplingar

NYTT API, NYA KOPPLINGAR

Nu finns fler affärssystem tillgängliga genom vår koppling till Sharespine. Och inte bara det. Nu finns även en multishopslösning som möjliggör en gemensam administration av flera butiker. En perfekt lösning för dig som vill ha flera olika e-handelssajter.

SHARESPINE BJUDER PÅ STARTAVGIFTEN

Just nu bjuder Sharespine på startavgiften på kopplingen till nedan affärssystem. Även utbildning ingår kostnadsfritt. Starwebs del av kopplingen är alltid 0kr. Erbjudandet gäller tom 31 mars 2015. Hyra för affärssystem tillkommer.

Använd rabattkoden ”STARWEBSTART” i kassan eller kontakta Sharespine
på 031-704 38 00| sales@sharespine.com

SMIDIG ADMINISTRATION PÅ NOLLTID

Med ett affärssystem kopplat till din webbshop förenklas och i vissa fall försvinner arbetsmoment helt och hållet.  Beställningar och kunder överförs automatiskt mellan systemen. I slutet av varje månad kan du enkelt plocka ut bokförings-underlag till din revisor. Tidsbesparande funktioner som ger dig mer tid till försäljning.

Visma Administration

När det kommer till att hålla koll på företagets administration finns inga program med lika lång erfarenhet Visma Administration hanterar allt från bokföring och fakturering till order, lager, offert och inköp. Kopplingen har stöd för produktvarianter som olika färger och storlekar samt flera prislistor.

Från 195 kr/mån + startavgift 1 900 kr.

Sharespine Multishop

Flera butiker men bara en administration. Att ha flera butiker med olika domännamn, språk eller innehåll kan ha många fördelar. Med en koppling till ditt affärssystem får du en gemensam administration av order, priser och lager för alla dina webbutiker.

Från 695 kr/mån + startavgift 3 800 kr

Visma eEkonomi

Ett intelligent webbaserat affärssystem med e-bokföring och fakturering på nätet, som har en direktkoppling till din internetbank. Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och mobilen. I takt med att ditt företag växer kan du utöka med funktioner som offert, order, deklaration och årsredovisning.

Från 195 kr/mån + startavgift 1 900 kr


Mamut

Affärssystemet för dig som både vill stärka din kundservice med smart säljstöd och få kontroll över företagets administration. Med ett inbyggt CRM-system får du även smidig koppling till försäljningen i din webbutik.  Kopplingen har stöd för produktvarianter som olika färger och storlekar samt flera prislistor.

Från 195 kr/mån + startavgift 1 900 kr


Specter

Ett smidigt webbaserat affärssystem som växer med ditt företag. Från lättanvänd fakturering och bokföring till komplett affärsflöde med t.ex. lager, inköp, säljstöd och kassasystem. Fungerar lika bra på PC som på Mac. Kopplingen har stöd för produktvarianter som olika färger och storlekar samt flera prislistor.
Från 195 kr/mån + startavgift 1 900 kr


Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!
support@starweb.se   ·   040-60 20 900
KONTAKT  ·  FACEBOOK  ·  BLOGG

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!