Fokus på kappsegling - inför SRW

I detta nyhetsbrev fokuserar vi på flera spännande aktiviteter inför SRW. Häng med på kappseglingskurs, en av våra infoträffar eller en träningshelg för dig som vill (eller behöver) komma i form inför seglingssäsongen.


Vad är SRW?

SRW är en fartfylld tävlingsvecka för dig som vill segla i ett härligt klimat med varma vindar. I år arrangeras SRW mellan den 19 till 26 september, och vi seglar i Kroatien på 14 likadana Salona 38:or. Varje dag är det en ny etapp av tävlingen, vidare mot en ny hamn, du tävlar och upplever allt vad Kroatiens kust har att erbjuda. Klicka här för info om SRW!


Träningshelg för kappseglare med proffscoach!

Vi har ett tips för dig som vill komma i form inför sommaren. Vår projektledare för SRW, Stina Jansson, arrangerar tillsammans med proffscoachen Ronnie Edsgren en träningshelg på Stenungsbaden under våren. Detta är ett unikt tillfälle för dig att komma i form under proffessionell coachning från en av seglarvärldens mest erfarna fystränare. 

Ronnie har bland annat coachat havskappseglingsteam som The Card, Intrum Justitia, EF, Assa Abloy, Norska Djuice Dragon mfl. Ronnie ansvarade även för uppbyggnaden av Amerika Cup teamets hälsa och fysik -92 på Stenungsbaden. Ronnie är även tränare för morgongympan under hela SRW-veckan i Kroatien.

 Du hittar programmet och hur du anmäler dig här: http://stinasinformativa.se


Stina Jansson - projektledare SRW

Stina Jansson är projektledare för årets SRW. Tillsammans med oss på More Sailing kommer Stina se till att SRW 2015 blir den bästa kappseglingsveckan vi arrangerat hittills. Stina kommer även hålla i informationsträffarna under våren. Du kan ringa Stina på 0738-231048, eller besöka hennes blogg på: 

http://stinasinformativa.blogspot.com/


28 februari - Informationsmöte i Stockholm

För er som är intresserade att följa med på SRW 2015, håller vi ett informationsmöte lördag den 28 februari i Sjöskolan lokaler, på Beckholmen, Djurgården i Stockholm. Vi börjar med smörgås och dryck, och sedan blir det information under cirka 30-45 minuter, följt av en stund där du kan ställa frågor enskilt. Du anmäler dig till mötet på boka@moresailing.se senast fredagen den 27 februari. 


7 mars - Kappseglingskurs i Stenungsund

Lördagen den 7 mars kl 14.15 på Stenungsbaden Yacht Club i anslutning till kursen om kappseglingsreglerna som Stenungssunds Segelsällskap arrangerar blir det ett SRW-möte. Du kan läsa mera om den kursen här och anmäla dig direkt till Stenungssunds Segelsällskap. Det går alldeles utmärkt att du kommer till Stenungsbaden kl 14.15 för att enbart lyssna på information om SRW. Ingen anmälan till just SRW-informationen krävs. Anmäl dig till kappseglingskursen här!


25 mars - Informationsmöte i Göteborg

Under onsdagen den 25 mars klockan 18 på More Sailings kontor (Skånegatan 35 i Göteborg) har vi ett informationsmöte med samma upplägg som den 28 februari, dvs med smörgås och dryck, och sedan information och mingel. Du måste föranmäla dig till detta mötet senast måndagen den 23 mars på boka@moresailing.se


Besök oss på mässan i Stockholm

Mellan den 28 februari och 8 mars så ställer More Sailing ut i monter AG:10 under Allt för Sjön på Stockholmsmässan. Kom gärna förbi vår monter och prata segling, vi kommer bland annat ha fina erbjudanden för dig som vill segla enkelväg från Dubrovnik.


Beställ nya katalogen

Nu är katalogen för 2015 klar. I samma format, men med många spännande nyheter. Om du är intresserad av segling i Kroatien och Karibien så skall du absolut läsa vår katalog. Den är kostnadsfri och skickas med post från oss omedelbart. Klicka här för att beställa!


Med vänliga hälsningar, oss på More Sailing

moresailing.se - 031-30 96 300 - boka@moresailing.se

Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!