Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NR 3 - Torsdag den 12 februari 2015

  • Visa Vägar 2015
  • Malous ”bajsprogram” upprör
  • Sinnesro på Sentimentalsjukhuset
  • Webbutiken
  • Premiär för Egen Styrkas föräldrafilmer

 


Boka in den 28 maj, då arrangerar vi vår konferens – Visa vägar.

Nya och välkända ansikten  kommer att medverka på konferensen, du hittar mer information om denna konferens och om hur du bokar inom kort på vår webb!


Malous ”bajsprogram” upprör

Det är många som upprörts av Malou von Siwers uttalande om att autism kan botas, som gjordes i samband med ett inslag om hur ”bajs” kan bota sjukdomar uttalades detta. En av de som upprördes var Hjärnkollsambassadören Joanna Halvardsson. Här kan du se och höra hennes kloka inlägg!

Sinnesro på Sentimentalsjukhuset

Prästen och författaren Olle Carlsson och artisten Toni Holgersson ger sig ut på en turné tillsammans nu i februari. Med musik-föreläsningen Sinnesro på Sentimentalsjukhuset vill de vara en motkraft till det som kommit att bli vår tids religion – materialism, prestation och perfektion. Under några kvällar är också en ambassadör från Hjärnkoll på plats och berättar om sina erfarenheter av psykisk ohälsa, och om öppenhet som en motkraft till diskriminering.

Turnéchemat hittar du här:

 



Premiär för Egen Styrkas föräldrafilmer

Attentions projekt Egen Styrka har lanserat fyra nya filmer. I filmerna får vi träffa föräldrar till barn med Autism/Asperger som berättar om sin vardag.

Läs mer >>


Välkommen till NSPH:s nya nyhetsbrev. Du får information från patient-, brukar- och anhörigperspektivet. Vi arbetar för att öka inflytandet på psykiatriområdet för våra organisationer och för de människor vi företräder. Nyhetsbrevet kommer varannan vecka, på torsdagar. Du kan läsa mer om vårt arbete och våra projekt på  www.nsph.se

Nyhetstips: mejla till andreas.fredin@nsph.se

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!