Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vision 2030 – EuropaTour-klubben

Bakgrund

Sundsvalls Golfklubb bedriver en ungdomsverksamhet med 150 ungdomar/juniorer. Detta står sig bra i en nationell jämförelse och ungdomarna tränar golf - sommar som vinter. Ansvariga ledare/tränare fokuserar på att ”se” alla och verkar som stöd för ungdomarna i deras arbete med att utveckla självförtroende och ett gott golfande.

Nutid

Klubben fostrar idag juniorer som är ute och tävlar på regional och nationell nivå. Flera av juniorerna studerar på golfgymnasium samt universitet i USA och dessa juniorer är givetvis förebilder för de yngre golfarna.Ungdomsverksamheten/juniorverksamheten blir större för varje år. Detta sker tack vare engagerade ledare,juniorer, föräldrar och en golfklubb som sätter stort värde i en livfull verksamhet. Sundsvalls Golfklubb fostrar framtidens golfare/ledare.

Framtid

Vårt mål är att detta arbete resulterar i en Tourspelare fostrad på Sundsvalls Golfklubb. Om Ni vill vara delaktig i vårt långsiktiga mål är Ni välkommen att ansluta Er till Vision 2030 – EuropaTour-klubben.

Hur anmäler man sig till Vision 2030 – EuropaTour-klubben?

Enklast är det att anmäla sig på vision2030.sundsvallsgolfklubb.se Det går även bra att mejla till vison2030@sundsvallsgolfklubb.se Ange företagsnamn (namn på privatperson) och faktureringsinstruktion, namn på person/personer samt e-post.

Med vänlig hälsning / Juniorkommittén på Sundsvalls Golfklubb

PS. Vill du veta mer om vad som ingår i ett medlemsskap, klicka här!

Några av de 150 undomar som under sommaren 2014 deltog i vår ungdomsverksamhet, med på bilden är även två av våra uppskattade ledare Tommy Björnsson & Daniel "Durra" Urander.


Anmäl dig direkt på vision2030.sundsvallsgolfklubb.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!