Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Tre passa-på-dagar inför sportlovet

Gäller alla våra fodrade Busbyxor

Vi vill inte att barnen ska frysa. Men vi vill heller inte att de ska bli ångkokta efter ännu en rusch uppför pulkabacken. Det är därför Busbyxan Plus/Vinter (med hängslen) och Busbyxan Vinter (utan hängslen) är fodrade med bambufleece. Bambufleece är nämligen ett naturligt funktionsmaterial som värmer i kyla och svalkar i värme – samtidigt som det släpper igenom fukt så att kroppen hålls torr.

Kombinationen bävernylon och bambufleece ger dig vinterbyxor som är extremt slitstarka samtidigt som de håller kroppstemperaturen på en behaglig nivå.

Fram till och med onsdag 28/1 (kl 23.30) köper du valfri fodrad Busbyxa extra förmånligt. Rabattkoder finns på startsidan.


Kortare? Längre? Smalare? Bredare?

Enkelt! Vi måttsyr med snabb leverans och till jättebra pris.

Långa ben, korta ben, rund om magen eller smal?  Ibland behöver barn inte avvika mycket från normen för att det ska vara svårt att hitta kläder som passar. Här kan du mot en liten extra kostnad få ditt barns Busbyxa i exakt rätt storlek.


För varje par Busbyxan Bas vi säljer går 10% av försäljningssumman (inklusive moms) till Barncancerfonden. Köper du t ex ett par i storlek 130 cl med fotresår går alltså 42,50 av de 425:- du betalar oavkortat till Barncancerfonden.

Logga: Vi stödjer Barncancerfonden

Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!