Funktionärsinfo från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren


Nyhetsbrev till arrangörsföreningar O-Ringen Sälen 2016


Januari 2015


Innehåll:
Grunden är lagd...
Marknadsföring
Sommarens mässa i Borås 


Det här är ett nyhetsbrev från O-Ringen Sälen 2016. Du som får den här informationen representerar någon av de arrangörsföreningarna som står bakom O-Ringen i Sälen 2016. Nyhetsbrevet skickas till den adress som du uppgivit i Eventor, anmälningssystemet för orienteringstävlingar. 


Grunden är lagd och positiv samverkan präglar förberedelserna!

Helgen som gick var ledningsgruppen samlad tillsammans med den fasta personalen inom O-Ringen för att gemensamt lägga upp de övergripande planerna och vara överens om grunderna inför O-Ringen Sälen 2016.
Högt till tak, kreativa dialoger, skratt och skämt blandat med seriösa diskussioner präglade mötet.
På ledningsnivå har vi nu lagt en bra grund för det fortsatta arbetet. Ett konstaterande som framkom från de som vara med även 2008 är att det denna gång finns ett helt annat stöd från en fasta organisation. Därmed inte sagt att vi kan stilla oss till ro, vi har en hel del vi skall ordna.
I detta ligger att vi måste ha fullt fokus på att hålla koll på kostnader och tänka på att sätta deltagaren/gästen framför våra egna behov. Gör vi det då kommer O-Ringen Sälen 2016 bli det DrömO-Ringen som vi har som mål.

I samarbetet med offentliga aktörer så som sjukvård, polis, räddningstjänsten, kyrkan, kommunen, etc. har vi haft några inledande möten och detta arbete präglas av fantastisk glädje och lösningsfokusering. Alla, precis alla ser möjligheter, problem existerar inte utan bara möjligheter till att göra O-Ringen 2016 till riktigt bra arrangemang, vilket känns fantastiskt roligt.
Jag hoppas och tror att du som läser detta också är en god budbärare av O-Ringen Sälen 2016 för just du är lika viktig som alla andra i arrangörsstaben. Tveka inte att höra av dig om du funderar på något eller vill hjälpa till inom något område.

Jimmy


Marknadsföring:

Marknadsföringen av O-Ringen rullar på. Under våren har vi fokus på att sprida information på tävlingar utanför Sverige.
Om du är på väg till sydligare breddgrader för träning och tävling innan säsongen drar igång här hemma så hör av dig. Vi vill ta alla möjligheter som finns för att sprida material om Sälen 2016.
Kontakta Annichen


Sommarens mässa i Borås:
I sommar i Borås öppnar möjligheten att anmäla sig till Sälen. Vi kommer att vara på plats med tält, information och aktiviteter. Redan nu vill vi flagga för att vi kommer att behöva flera funktionärer i tältet än 2014. Planeringen av mässan pågår och ganska snart återkommer vi till klubbarna med fördelning av arbetspass mm.
Ska du delta i Borås kan det vara bra att också planera ett arbetspass i Sälenmontern.


Kontakt:

Jimmy Birklin Generalsekreterare 070-258 52 75, jimmy.birklin@oringen.se

Annichen Kringstad, Marknad och Kommunikation 070-655 15 57, annichen.kringstad@oringen.se 

Ingemar Kyhlberg, Service, kontakt Sälen 070-204 11 90, ingemar.kyhlberg@oringen.se 

Alf Larsson, Tävlingsansvarig 073-066 60 97, alf.larsson@oringen.se 

Lars Spångmyr, Tävlingsadministration 070-516 93 06, lars.spangmyr@oringen.se

Agneta Andersson, Upplevelseansvarig 070-591 10 67, angeta.andersson@oringen.se 

Jakob Wedman, Miljöansvarig 072-527 33 07,
jakob.wedman@oringen.se

Carola Landmark Jonestål, IT-ansvarig  073-262 77 06, carola.landmarkjonestal@oringen.se

Jannike Wåhlberg, Personalansvarig 070-688 86 34, jannike.wahlberg@oringen.se


Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringen, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!