Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

God fortsättning på 2015

Musik på Skärvas fantastiska premiärår avslutades med en härlig och stämningsfull julkonsert med Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren. Salen var julpyntad, glöggbuffén uppdukad och filtarna som vi delat ut till publiken behövde inte användas för stora salen var varm och skön. Längs vägen upp från parkeringen brann marschaller och Mattias Sandsjö från Marinens Musikkår spelade julsånger på trumpet medan Ronneby Alternativkonst bjöd på eldkonst som lyste upp vintermörkret. I julklapparna som publiken fick med sig hem fanns överraskningar från Skärva Ekobutik, Skärva Café Grönt & Gott och Malmstens Mat & Choklad.

Bilder från konserten finns i vårt galleri.

Ett stort och innerligt tack till alla våra sponsorer, bidragsgivare och andra som på olika vis stöttas oss och gjort Musik på Skärva möjligt under 2014. Ett varmt tack också till Skärva Herrgårds ägare som generöst öppnat upp stora salen för oss och som också utrustat den på bästa sätt för att vi där skulle kunna skapa konserter på hög nivå.

Vi ser tillbaka på året som gått med stolthet och minns alla ljuvliga konserter, vår trevliga publik och alla fantastiska artister. Tusen tack!


I mars ses vi igen

Medan renoveringarna fortsätter på Skärva Herrgård tar konserterna paus under januari och februari och under tiden planerar vi för fullt för 2015 med en konsert i månaden. Vi kan redan nu avslöja att öppningskonserten blir torsdagen den 26 mars med ingen mindre än Mikael Samuelsson med sin pianist Lennart Simonsson. Det kommer att bli ett riktigt uppfriskande startskott för våren och Mikael bjuder på ett härligt program med både bredd och höjd. Den 23 januari släpper vi biljetterna till konserten.

Nu ser vi fram emot våren och sommaren. Välkomna till Musik på Skärva 2015!


Följ oss på Facebook

Facebook lägger vi ut bilder, filmklipp och annat smått och gott.
Gilla oss gärna där för att följa vår resa på Skärva Herrgård. 



Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!