Nyhetsbrev med senaste nytt. Har du problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.

Nytt från Novasell januari 2015   

Hej !

God fortsättning på det nya året!

Hoppas du har haft fina och avkopplande helger och att du känner dig laddad för en ny säljsäsong!

Nya budgetar och uppdaterade verksamhetsplaner i företagen ger nya möjligheter. Ta tillfället i akt och kontakta dina nuvarande och potentiella kunder! Kan ni göra gemensamma planer för året?


Vad gör du för att nå målen?

Du har säkert en egen årsbudget att nå. Men vet du vad den betyder i praktiken? Hur många kunder du ska kontakta, hur många offerter du ska skriva och hur många nya kunder du behöver varje dag, vecka eller månad för att nå målet?

Så här får du grepp om din budget!


Säljkurs för dig?

Är du egenföretagare, konsult, coach eller tekniker med säljansvar? Har du ett annat yrke, där försäljning av tjänster är en av flera arbetsuppgifter?

Om du känner igen dig i att det är svårt att hitta säljtid, att orderingången blir ojämn, omsättningen för liten eller att modet eller kunskapen att sälja ibland tryter, är detta kursen för dig.

Lär mer och anmäl dig här!


Kick-start på 2015?

Håller du på att planera en konferens för personal, återförsäljare eller kunder? En föreläsning kan ge en vitamininjektion, både nyttigt och roligt.

Prata så man förstår!, Framgångsrik försäljning och Service är mer än ett leende är några av de populära föreläsningarna. 

> Läs om föreläsningarna här!

Foto: B2B-mässan i Örebro

Vill du ha fler tips om om du kan sälja mer till nöjdare kunder? 

Hör av dig!

Hälsningar

Ingrid Alestig

Fler tips, nyheter och betraktelser hittar du i
BLOGGEN!

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.             

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!