Fri lektion!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 1 - 2015

Hej

2015 är här och ett helt nytt år ligger framför oss. Fjorlåret var ett fantastiskt år för oss på Feldengood med massor av roliga kurser där vi hade glädjen att se många människor komma i kontakt med Feldenkrais och allt denna otroliga metod har att erbjuda.

Vi kommer själva att starta året med en lång semester för att vara fulla av energi när vi startar upp i februari.

Vårens program är inte helt klart men vi startar vecka 7 med våra grupper och du hittar mera info på hemsidan.  

Det blir undervisning måndagar och onsdagar. (Om det finns intresse andra dagar så startar vi naturligtvis nya grupper, det är bara att höra av sig )

Under de 4 första veckorna har vi två teman under onsdagarna, mera om detta hittar du om du följer länkarna nedan.

Lite är mer har jag kallat kursen som går 4 onsdagar 16:30 - 17:30 med start 11 februari. Här handlar det om hur vi med små medel och stor uppmärksamhet kan göra allt lättare och må bättre.

Kraften i medvetenhet  År kursen för dig som vill göra din träning/löpning roligare och öva upp ditt "sjätte sinne". Här blir det lite "större" och "utmanande" övningar. Även denna kurs startar 11 februari. Onsdagar 17:45 - 18:45.

Kurs i Polen: Planering pågår också för att göra en ny workshop i Polen som ju blev en stor succe i november, datum är inte klart men det blir någon gång i maj.

Resten av programmet kommer inte att bli klart förrän i februari men om du ha några önskemål så hör gärna av dig.
Jag har fått en del förfrågningar om att göra något för löpare i april eller maj, om du är intresserad av detta så hör gärna av dig med tips om lämplig plats.

FRI LEKTION
Ha en skön början på året och tills nästa gång så kan du njuta av denna lektion som var den sista lektionen jag undervisade 2014.
"Fotens längsgående valv" en mästerlig lektion som så många andra av Moshe Feldenkrais skapelser. Denna lektion fokuserar på hur vi står på våra fötter och kordination mellan huvud och fötter. Perfekt för att klara av halka och snö både för löpare och alla andra.

Dela gärna med dig av detta nyhetsbrev om du vet någon som kan ha glädje av det. Då gör du både dem och mig en tjänst.

Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!