Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Året som gått!

Vilket år 2014 har varit! Utmanande, spännande, arbetsamt och fullt av överraskningar!

Vi har haft ett stort fokus på att öka vårt eget serviceutbud mot befintliga kunder med fler tjänster såsom uthyrning av byggmaskiner, bygghissar och återvinning av byggsopor. Idag levererar vi ovan tjänster under de egna varumärkena:

- ABC Bygghissar

- ABC Återvinning

- ABC Rentals

ABC Franchise växer till 4 enheter.

Jag vill stolt presentera vår nya franchisetagare Jörgen Persson som idag driver företaget MJ Ställningsbyggarna i Ljusne AB.

Jörgen Persson kommer från den 1:a januari driva den nya enheten, ABC Gävle. Varmt välkommen in i vårt ABC-Team!

Våra duktiga enheter i Borlänge och Västerås visar starka resultat och stort ansvarstagande. Bra jobbat!

Jag ser framemot 2015 då fler enheter och orter är på ingång.


Den största förändringen för mig personligen är trots allt samgåendet med Entreprenadställningar. Genom sammanslagningen ökade vår materialkapacitet avsevärt i Stockholm, samtidigt som vi fick tillskott av 25 stycken duktiga medarbetare. Den nya organisationen som växt fram under hösten kommer göra ABC Ställningar i Stockholm starkare och framförallt mer konkurrenskraftig, vi ska fortsätta att leverera Rätt ställning i Rätt tid!

ABC-kedjan har i år utfört över 1100 ställningsentreprenader och omsatt närmare 90 miljoner.

Jag vill tacka alla mina medarbetare, franchisetagare med personal, kunder och leverantörer för ett mycket bra genomfört arbetsår. Jag hoppas att vi tillsammans fortsätter i samma goda anda under 2015.

Självklart fortsätter vi att stödja kampen mot cancer genom ett bidrag till Barncancerfonden. I år bidrar även ABC Ställningar med en gåva till SOS Barnbyar.

Tack för i år! Det gjorde vi bra!

God jul och Gott Nytt År!

Björn Bjelkenstedt

Delägare och VD på ABC Ställningar







ABC önskar dig en underbar Jul och

ett lyckosamt 2015!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!