Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


Oktober 2010

 
 

Första numret av Strand-Bulletinen
Hej Strandbadenbo! Här kommer  vårt första Nyhetsbrev, förhoppningsvis ett i raden av många framöver. Vi har som ambition att detta ska skickas ut en gång i månaden för att uppdatera er om vad som är på gång. Eftersom tjänsten kostar föreningen lite pengar söker vi sponsorer till utskicket. Vi hoppas att det finns några välvilliga företagare bland er som kan tänka sig att för några hundralappar få 1000 exponeringar om året för sitt företag. Om du vill hjälpa oss är det bara att svara på mailet så kan vi diskutera oss fram till vad som är rimligt.

Nytt elavtal för Kullabyarna!

Strandbadens Byaförening har tillsammans med 17 andra byföreningar i Kullabygden arbetat för ett gemensamt elavtal för föreningarnas medlemmar. Det vi nu kan erbjuda er som bor i Strandbaden är ett elpris på 49,90 öre/kWh (det blir f.n. 97,40 öre inkl. elcert, skatt och moms). Erbjudandet kan kombineras på lite olika sätt med bundet pris, 50% rörligt, mm - det är ni själva som väljer hur ni vill göra.

Erbjudandet gäller också om ni har bostad på andra platser i landet. För att ta del av erbjudandet måste man vara medlem i någon av byföreningarna i Kullabygden under hela avtalsperioden. Mer information kommer att komma i brevlådan inom 1-2 veckor och måste vara undertecknat och sänt till DalaKraft senast om 6 veckor, den 15:e november. Om ni f.n. har ett bundet avtal hos annan leverantör kan ni ändå ta del av erbjudandet, förutsatt att avtalet tecknas nu. Ni kan läsa erbjudandet från DalaKraft innan det kommer i brevlådan genom att klicka här.

Om ni har frågor gällande elavtalet, vänligen kontakta Jan Jurkiewicz på jj@egecarpet.se, telefon 042-33 13 65 eller mobil 070-554 38 91.

Bli medlem
Om du känner på dig att ditt hushåll inte är medlem, tycker vi att det är dags att gå med i föreningen för att stödja vårt arbete för ett ännu bättre Strandbaden. 
Det kostar 100:- om året och det är enkelt att gå med. Bara gå in på www.strandbaden.info och fyll i dina uppgifter, betalningsinformation kommer sedan till dig per e-post. Vi tror och hoppas att 28 öre om dagen är något alla kan ställa upp på!

 

50-dagen i riksmedia
Trafikgruppens 50-dag rönte uppståndelse i riksmedia och kunde läsas i bl.a. KvällspostenHD och Lokaltidningen. Drygt 9000 personer har tyckt till om papp-polisen i samband med artikeln i Kvällsposten.

Nu får vi tillbaks postorten!
Det har nog inte undgått någon att vi kommer att få tillbaks postorten Strandbaden. Posten Meddelande kommer att gå ut med mer detaljerad information i mitten av december. Information om styrelsens arbete finns här.

Nytt nummer av Strandbladet
Vi räknar med att det nya numret av tidningen kommer att kunna delas ut till er medlemmar i början av december månad. Det förra numret av tidningen kan man läsa som PDF här.

Stadsnätet har gått i stå
Styrelsen söker någon som kan tänka sig att jobba lite för att vi kan få fiber indraget i de fastigheter som så önskar. Främst gäller uppdraget att samla intresseanmälningar och föra dialog med Höganäs Energi. Hör av dig till oss om du har frågor. Läs mer här.


 
     

 

 

Du får detta nyhetsbrev för att du har någon slags anknytning till Strandbaden och Strandbadens Byaförening.
Om du vill avsluta och inte längre få nyhetsbrevet kan du klicka här. Adressuppdatering gör du här

 

 


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!