Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från Get Out

 
 
 

Vi välkomnar Aclima i sortimentet

Senaste veckan har det dykt upp lite Aclima i webshopen. Vi har numera ett litet sortiment av Aclimas produkter på hyllan. Bland annat deras snygga kasslerunderställ Woolnet samt lite av Warmwoolprodukterna samt en del ullunderställ för barn. Finfina ullprylar!

Hundspann på Köldknäppen

Sussie Grönberg kommer till Köldknäppen och visar bilder.

Banff Mountain Film Festival

Vi nämnde filmfestivalen i förra nyhetsbrevet. För dig som har nära till Göteborg eller Lund finns fortfarande chansen. SÄCK finns på plats i Lund. Läs mer här.

Bara drygt en månad kvar till

Allt är väl inte riktigt på plats ännu, men det kommer. Som vanligt blir det en mix av föredrag, känn och kläm och schysta priser på både det ena och det andra! 29-30 oktober alltså. I Bodafors såklart ;-) Programmet börjar bli klart.


Snart dags för Trattkantarellerna att ta över i skogen, men än så länge är det gott om gula.

Fina höstmornar med klar och lite svalare luft. Skönt.

Butikerna
Glöm inte bort att besöka våra butiker om du har vägarna förbi. Vi har stor butik i Bodafors och lite mindre SÄCK-butiker i Malmö och Stockholm.

SÄCK i Malmö

Nyhetsbrevet: Om du vill avsluta din prenumeration gör du det här. Och vet du någon som vill ha vårt nyhetsbrev kan de starta sin prenumeration här www.getoutbloggen.se/nyhetsbrev

 

 Get Out nyhetsbrev skickat 100930

Inne att ha ute just nu:

Flytbränslekök

Nu när det börjar bli svalare funkar gasköken lite sämre. Uppgradera till ett bensin eller fotogenkök!

Gränsfors yxor

För lilla brasan på turen, för stora vedhögen hemma eller för Yxkastningen. Handgjorda bruksredskap!


Pannlampa

Pannlampa är användbart året om, när man frilufsar och hemma, i bilen osv. Så här års ännu mer såklart.

  Aclima Hoody

Aclimas Hoody är en tröja i ull med finurlig huva som även funkar som halsduk om man vill. Tumgrepp i armmuddarna och fickor på magen. Tokskön! Vi kommer i första hand jobba med Aclimas nätunderställ, hoodyn och en del barnkläder. Aclimas prylar finns här.

WM Flash Vest

135 gam!? För en dunväst! Flash Vest från Western Mountaineering får de flesta (alla?) andra dunvästar att verka tunga och klumpiga i överkant. Mycket lättare än så blir det inte. Och givetvis är det dun av högsta kvalitet, 850+! Finns i dam och herr.

Glöm inte GOdingen
Varje vecka, vid torsdag lunch ungefär släpper vi en ny GOding. En eller flera fina prylar till riktigt bra pris. Veckans GOding är kanonpriser på Lundhags T12 & T24.



Vi finns även på Facebook. Följ oss där med.

Hör av er om ni undrar nåt.

info@getout.se


 
     
 

 

 

 


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!