Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.


Nyhetsbrev 

September 2014

Innehåll:

Mässa inom kort!

Sälj din tidskrift via Samlade skrifter

Haffa bibliotekarierna!

Hänt sen sist

Här kommer nyhetsbrev från Kulturchock, verksamheten som arbetar för bättre distribution och synlighet av landets kulturtidskrifter.

Mässa inom kort!

Ni har väl anmält er tidskrift till montern? Om inte - hör av er till info@kulturchock.nu. Boka också in fredagkvällen om du är en deltagande tidskrift. Då blir det traditionsenligt mingel med trevliga kollegor. 

Ni som har anmält er som medverkande i montern har väl inte heller glömt att skicka tidskrifter till oss med företagspost? Om ni inte har gjort behöver ni göra detta snarast!
 

Sälj din tidskrift via Samlade skrifter

Sedan några år tillbaka har vi utarbetat ett smidigt sätt att kunna sälja tidskrifter till bokhandlare via databasen Bokrondellen. Via denna tjänst, som vi kallar Samlade skrifter, kan vi garantera en snabb leverans till de stora webbokhandlarna som Adlibris och Bokus men även till alla bokhandlare med fysiska butiker runt om i landet. 

Vi erbjuder nu tidskrifterna i vår prenumerationshantering att vara med i Samlade skrifter och nå ut till läsarna via ytterligare en kanal. Vi på Nätverkstan skulle då göra  en enkel inskrivning av era kommande nummer i Samlade skrifter utan extra kostnad.

Om ni skulle vara intresserade, hör av er till oss på support@samladeskrifter.se och vi kan boka en tid på Bokmässan!

Haffa bibliotekarierna!

Innan bokmässan gör vi på Kulturchock en satsning för att locka in bibliotekarier i kulturtidskriftsmontern med ett stort utskick till bibliotek. Tanken är att de ska komma till vår monter först, få en kulturbärarväska och en massa information om alla tidskrifter de måste beställa för år 2015!:)

 

Hänt sen sist

I sommar har Kulturchock åkt söderut. Nu senast gästades Halmstads stadsbibliotek av kulturtidskrifter och ljudinstallation under kulturnatta. 

I början av juli gästades Almedalen under ett par dagar i politikerveckan av Kulturchock. Veckan har blivit allt viktigare, men kulturfrågorna lyser ganska mycket med sin frånvaro. Lite visitkort med information om kulturtidskrifter samt kulturbärare delades ut till intresserad publik. Nästa år gör vi större nedslag!

Från nu och framåt fokuserar vi till fullo på Bok&biblioteksmässan. Hoppas att vi ses där! 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.