Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev 1 november 2014

Hej

Oktober avslutades och november började med en magisk fortbildningskurs för feldenkraispedagoger. Alltid givande och roligt att dela med sig, förmedla kunskaper och att se magin i feldenkraismetoden. Tack till ni som var med.

Lite inspirerad av denna kurs "Magiska händer" så kommer jag att kommande vecka ha händer som tema under tisdagens (12:00 - 13:00) och onsdagens (17:30 - 18:30) lektioner här i Malmö.

November blir en innehållsrik månad med kurs på Bosön utanför Stockholm och en kurs i södra Polen.

Bosöns idrottfolkhögskola är en fantastisk plats och jag har tillbringat många lärorika stunder där. Det är därför extra inspirerande att introducera feldenkrais här. Vad jag vet är det första gången det hålls någon feldenkrais kurs på denna för svensk idrott legendariska plats. Vore trevligt att se dig där.

Månaden avslutas med en helgkurs i Lublin en trevlig stad i södra Polen. Även detta blir lite speciellt då jag för första gången arbetar med tolk. Kursen är på engelska med tolking till polska.

Utöver dessa kursen blir det också en föreläsning om Feldenkraismetoden på fysioterapi utbildningen i Lund den 6:e november.

Här hittar du mera info om vad som sker i november.

Nya tider under november för våra "Medvetenhet genom rörelse lektioner". Må: 19:00 - 20.00.
Ti: 12.00 - 13.00; On: 17:30 - 18:30.
Mera info hittar du här>>

Kraften i medvetenhet

”Ett innovativt och uppmärksamt förhållningssätt till träning och fitness”
Workshop 15- 16 november, Bosön
Det finns fortfarande några platser kvar. Mera info här>>

Made for movement

Workshop i Lublin, Polen 30 november - 1 december.  Undervisningen sker på engelska med tolkning till polska. Mera info hittar du här>>

Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!