Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 

 
 

Hej,

Här kommer äntligen en hälsning från mig och mitt arbete mot mobbning, stigma och diskriminering. Jag har inte skrivit på ett tag. Det beror på att jag har haft fullt upp med att utbilda mig själv och att utbilda andra. Sen har jag också hunnit med en hel del annat roligt i höst.   

hösten har varit minst sagt insprirande, 

Jag har startat eget företag.

Jag har obeskrivligt många människor att tacka, personer som tror på min idé och utvecklingspotential. Min tacksamhet går inte att beskriva i ord utan måste snarare visas i handling och ställningstagande.

Jag har hållit en helt ny föreläsning. Föreläsningen "Brott på nätet".

Utvärderingsresultaten var goda.  Föreläsningen går självklart att beställa av fler uppdragsgivare och anpassas givetvis till målgrupp.

"Överlag en mycket intressant föreläsning som jag hoppas många elever får lyssna på tidigt (t.ex. på högstadiet".Föreläsning, för brottsofferstödjare, Ängelholm 2014.

"Fint presenterat, modigt att du vågat ta tag i allt. Lycka till i fortsättningen."Föreläsning, för brottsofferstödjare, Ängelholm 2014.

Jag har rest från norr till söder i detta avlånga och tämligen vackra land, träffat kollegor, privatpersoner, eldsjälar, ministrar, lärare och elever. Många människor som verkligen vill och jobbar mot samma mål. Att med egna ögon se hur saker och ting faktiskt förändras och blir bättre är en stor och viktig drivkraft i mitt arbete som inspiratör och föreläsare.

Sist men inte minst jag har fått en sponsor till mitt företag, ett företag med goda etiska värderingar och jag hoppas innerligt fler företag tar efter i framtiden.

På fritiden har jag förutom regelbunden träning och gemenskap också börjat engagera mig politiskt. För mig är politik också ett stort och viktigt intresse som jag vill lära mig mer om.

Jag måste även berätta en nyhet för er som inte redan vet. Snart kommer jag att ta en paus från vardagen och mitt liv. På torsdag nästa vecka bär det av mot Sydafrika för att tillsammans med helt okända människor resa genom 6 afrikanska länder. Jag kommer att vara borta från den 6 november - 3 januari 2015. Det kommer sannerligen att bli en resa med perspektiv och unik livserfarenhet som jag aldrig tidigare har upplevt. Jag längtar innerligt!

Med detta sagt, säger jag vi ses till våren 2015 för mitt företag kommer jag inte att sluta med i första hand även om jag tar en liten paus så vet jag hur viktigt det är med utbildning och framförallt att jag aldrig glider fram genom livet på ett bananskal. Jag måste arbeta intensivt mot nya djärva mål. Men det krävs också återhämtning och ständiga besök i andra delar av världen.

Jag tycker det är kul att ni följer resultatet av mitt arbete.

Hoppas alla får en mysig, trevlig och fortsatt lärorik höst och vinter.

Spana gärna in min nya hemsida, jag har även jobbat mycket med marknadsföring i höst.

Om ni är intresserade av att läsa vad jag skrivit kan ni klicka på någon av länkarna nedan:

"Att förlåta en gudagåva" Läs det här.

"Goda nyheter" Läs det här.

"Ibland kan jag bara inte förstå" Läs det här.

              

Med vänliga hälsningar

Jakob Lindén

 

Följ mig på facebook, youtube eller twitter (klicka på någon av knapparna).

  

 

Vill du sprida vidare detta brev detta brev på facebook här, twitter här eller din blogg här :)
 

 

     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!