Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser 2014:

22 november 2014:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män – med
Calle Rehbinder

28 - 30 november 2014:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

5 - 7 december 2014:
Sweet Surrender
About Power Dynamics in relationships – with Ruby May & Calle Rehbinder

12 - 14 december 2014:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder


***********

Kurser 2015:

9 - 11 januari 2015:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

23 - 25 januari 2015:
TantraLila
Lekfull tantra, för singlar och par – med Calle Rehbinder

30 jan - 1 feb 2015:
Tranceformation Impro
Teaterimprovisation – med
Calle Rehbinder

20 - 22 februari 2015:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

27 feb - 1 mars 2015:
YONI
Helgkurs för kvinnor – med
Jennie Rehbinder

20 - 22 mars 2015:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

17-19 aprii 2015:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

15-17 maj 2015:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

4 - 7 juni 2015:
Kärleksretreat
Kärlekssemester för par – fortsättningskurs med Calle & Jennie Rehbinder

1 - 6 september 2015:
Livets Goda
Livsnjutning för par – med
Calle & Jennie Rehbinder


***********

 
TANTRALILA

Återigen i Stockholm!
23-25 januari 2015

TantraLila på Skeppsudden - Kärlekens Yoga!

Vad är tantra?

Målet med Tantra är att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

Tantra handlar inte om att bli en bättre människa, eller att bli något annat än det du redan är. Tantra handlar om att inse vilken vibrerande, fantastisk och livfull människa du redan är, genom att integrera sexuell energi med hela ditt väsen. Tantra ger dig möjlighet att verkligen på djupet förstå att det är vägen som är målet. Meningen med livet är livet självt, och att vara så levande du kan, så länge det går.

TantraLila betyder ungefär "Lekfull Tantra", eller "Den Tantriska Leken", och tar fasta på leken och skrattet som extremt effektiva vägar till det djupaste allvaret, de starkaste insikterna och den mest intensiva närvaron i livet. Nyckeln är LILA – leken. I flera indiska traditioner ses leken som den högsta formen av andlighet. Lek är helt enkelt det universella språket för extatiska tillstånd.

TantraLila är en modern tillämpning av tantra, med rötterna i den traditionella, uråldriga tantran, men med en uppgraderad, unik tillämpning för att komma åt den tidlösa essensen i tantra, på ett sätt som passar för dig och andra nutida människor. Kursens fokus är gränsdragning och gränsöverskridande, egen vilja, självbild, urkraft, lekfullhet, njutning och extas – allt på dina villkor.

TANTRA

Upptäck tantra på ett nytt sätt!

TantraLila är personlig utveckling med sexualiteten i fokus. Utforska din fulla kraft och potential som människa och individ. Sexualiteten är inte ett självändamål, utan snarare ett redskap, en del av ditt väsen, som kan bli din vän eller fiende, beroende på din egen attityd gentemot dig själv.

TantraLila är en dynamisk och lekfull kärlekskurs som passar för alla nyfikna, sexuella livsnjutare som vill ha MER – oavsett kön, ålder, relationsstatus eller sexuella preferenser.

Med andra ord – alla är välkomna.

linje

Dessa ämnen och fler presenteras på kursen:

  • Stilla och dynamisk Tantra
  • Starka och sinnliga möten med dig själv och andra
  • Tantrisk andningsorgasm
  • Helande beröring – med närvaro och integritet
  • Konsten att säga NEJ! (och JA!)

linje

Läs en bloggpost om tantra:

Åsa Lindén är Sexsibilitycoach, och har varit med som deltagare på flera av våra kurser, och har även varit min assistent på TantraLila - något hon kommer att vara även denna gång.

Läs gärna denna bloggpost i vilken hon väldigt fint sammanfattar hur mina kurser kan se ut:

Tantra - Kärlekens magi

linje

TantraLila på Facebook

Självklart måste kursen ha en evenemangssida på Facebook.
Besök gärna sidan, skriv något, och klicka även där att du ska vara med om du har bokat dig till kursen!

TantraLila som event på Fb!

linje

Tid och plats:

Stockholm, 23-25 januari 2015

I november 2013 introducerade jag en något kortare, mer intensiv variant av TantraLila i en kurslokal i Stockholm - från fredag kväll till söndag eftermiddag. Det var ett så pass lyckat format att jag under en tid återkommit till det. Det blir lättare för dig som har andra åtaganden, och du behöver kanske inte ta ledigt från jobbet.

Du får mer information efter anmälan.

Kursanmälan »

Kursavgift och villkor »

Läs mer på hemsidan om TantraLila »

linje

Respons från deltagare på tidigare kurser:

Hej Calle,

Varmt tack för en fullständigt omtumlande upplevelse! Jag är fortfarande 5 dagar efteråt hög som ett hus. Den vånda och beslutsångest som jag kände innan jag vågade anmäla mig känns efteråt som fullständigt onödig.

Det blev tre dygn med dans, lekar, meditationer, allvar, bus, härliga vackra inspirerande medmänniskor, en hängiven assistent och en cool ledare som lät oss deltagare stå i centrum.

Mitt råd till alla som är nyfikna på kursen: Läs kursbeskrivning och ”frågor och svar”, allt som står där stämmer till 100%, även om man kanske inte fattar allt innan kursen. Är du fortfarande intresserad eller nyfiken så anmäl dig, det finns inget att vara rädd för!

Jag lever i en lycklig parrelation men kom, med min partners goda minne, ensam till kursen. Det gjorde att jag kanske fick sätta mina gränser lite snävare än de singlar som var med men hela grejen är ju att det var jag som bestämde vad jag ville göra. Jag är glad och stolt över att jag kunde komma hem och utan omskrivningar (och utan att lämna ut nån annan) berätta vad jag varit med om.

Enda risken med denna kurs är att den, i likhet med andra droger, kan vara beroendeframkallande. Jag väljer att se det som en möjlighet och får fundera på vilken nästa kurs kan bli.

Varma hälsningar

Lasse, september 2013


**************************

Läs respons från fler tidigare kursdeltagare! »

linje

Kursledare:

Calle Rehbinder arbetar konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, och har god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad, i såväl kurs- och föredragssammanhang som privat coaching.

Tillsammans med sin hustru Jennie har Calle sedan 2003 hållit mer än 200 tantriska kärlekskurser  – parkurser som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas, Kärleksretreat och Livets Goda i Bordeaux, manskurser (Mandom, Mod & Morske Män), kvinnokurser (YONI) samt kurser för både singlar och par, som TantraLila.

Calle & Jennie är också ständigt återkommande lärare på Sexsibility-coachutbildningen, samt på allehanda festivaler, som No Mind, Touch & Play, Sexsibilityfestivalen, Joyride Experience, Sthlm Pride m.m.

 

Calle


Läs mer om Calles & Jennies övriga kurser på Cirkus Eros!

linje

Fler kurser under vintern:

Gudomlig Njutning
Gudomlig Njutning är vår mest populära kurs, ryggraden i vår verksamhet, den vi har hållit under längst tid, och flest gånger – 65 gånger på drygt 10 år. Det är en grundkurs för par i kärlek, relation, sex, njutning, närvaro och intimitet.

Sweet Surrender är en unik kurs, som Calle håller tillsammans med brittiska Ruby May. Den hålles på engelska, och handlar om maktrelationer i relationer, på det mest sexiga och spännande sätt man kan tänka sig. Denna kurs höll vi förra året också, men det kan bli det sista tillfället denna gång, eftersom Ruby planerar helt nya saker i livet - så missa inte denna unika möjlighet att få uppleva något extraordinärt!

Tranceformation Impro

Tranceformation Impro är en dynamisk improvisationsteaterkurs som Calle håller, alltså inte en direkt sexkurs, men den handlar väldigt mycket om relationer, närvaro, lekfullhet och kreativitet – bra att ha även i en kärleksrelation! Och så är det en vansinnigt rolig kurs förstås!

linje

Gör vintern varmare, roligare och ljusare
med kreativa, sexiga & kärleksfulla kurser

– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

linje

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

linje

Kontakt:

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!