Nyhetsbrev med senaste nytt från HEBA Food & Beverages. 
Har du problem med att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren

Smakrika matöl och robust rött vin

Även denna vecka så slår vi ett slag för goda öl med en alkoholhalt på 3,5 % men även för en mörk Ale på 4 % som passar utmärkt till höstens mustiga grytor. Vårt bryggeri The Celt Experience i Wales brygger prisbelönta ale och Celt Iron Age 3,5 % (50 cl) hittas i de flesta matbutiker. På Systembolaget finns en underbart mustig mörk ale med namnet Celt Dark-Age 4,0 % (50 cl). I er matbutik hittar ni även Paka Pramen 3,5 % (33 cl), ett traditionellt tjeckiskt öl som är hantverksmässigt tillverkat - det är jäst i öppna jäskar. Från Sydafrika kommer Grand de Vin Glenelly, ett mustigt vin gjort på druvorna Shiraz, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot och Merlot.  

Celt Iron Age 3,5 % Smaken är maltig med inslag av smörkola, utpräglad humlekaraktär och med en hint av citrus. Passar bra till husmanskost och till lite ”tyngre” mat.

Paka Pramen 3,5 % En rubinfärgad robust och fruktig öl med unik humlekaraktär. Smaken har en mjuk karamellmalt med en rik fruktarom med hint av röda bär och balanserad beska. Passar utmärkt till skaldjur och grytor!

Celt Dark Age 4 %(nr 1500, 24,20 kr) Smaken är en blandning av kaffe och choklad med en balanserad ton av karamell och mörk frukt. En liten bitter avslutning. Passar bra till kryddig mat och grytor. 

Grand Vin de Glenelly 2008(nr 76767, 149 kr)En komplex bouquet med inslag av svarta vinbär, kryddiga plommon. Hög frisk fruktkoncentration med eleganta väl balanserade tanniner. Passar till nötkött och grytor.

Hitta produkterna på www.systembolaget.se eller i din butik.

Hitta fler spännade produkter på www.heba.se.

HEBA Food & Beverages AB
Telefon: +46 (0) 457-240 85, info@heba.sewww.heba.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!