Nyhetsbrev från Colly Components. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV FRÅN COLLY COMPONENTS                                                                                       NR 5, 2014

Konsten att vara flexibel

Valet i Sverige är just klart, och jag slås av en sak: Hur otroligt flexibla våra valda politiker är. Innan valresultatet är klart gäller en sak. Dagen efter har man plötsligt alla möjligheter.

Detta kan man tycka vad man vill om, men de är sannerligen flexibla. Och jag tror faktiskt att även vi i industrin kan lära oss en del här. Idag är vi som industriföretag generellt sett väldigt tröga. Vi sitter i lösningar som vi haft länge och vill inte gärna förändra – även om det skulle innebära stora förbättringar.

Med nya lösningar skulle omställningstider kunna kortas, och det skulle kunna ske på ett säkert sätt. Vi skulle kunna få ekonomi i kortare serier och ta fler ordrar.

Ser man hur de bästa agerar så gör de precis så. Även om man är nöjd med dagens lösning så håller man alltid ögonen öppna för nya möjligheter.

Det kanske ska bli löftet inför nästa år: Att inte nöja sig, utan att hela tiden se flexibelt på framtiden. Jag tror faktiskt det.

-

Med vänliga hälsningar,

Darco Burger, vd


Varmt välkommen till Offshore Technology Days i Bergen

Vi ses i hall A, monter 2704

Mellan 15-16 oktober finns Colly Components på plats på OTD-mässan i Bergen. Under dagarna kommer vi presentera vårt sortiment inom kopplingar, lås & gångjärn samt skruvförband.


Varmt välkommen till monter 2704!


Ett säkert val för olja och gas

Stäublis kundanpassade kopplingsplattor är ett tryggt val för säkra och snabba anslutningar i olje- och gasindustrins olika applikationer. Plattorna är utrustade med moduluppbyggda kopplingar för vätska, tryckluft och elektriska komponenter.

Vill du veta mer? Klicka här!


Rivkle plus-programmet växer

Rivkle plus, den nya generation blindnitmuttrar i stål, har utökats och finns nu i 12 olika utföranden i dimensionsområdet M4-M12. Muttern är utvecklad för att normalt klara stora greppområden, vilket betyder att man täcker in de flesta applikationer med färre typer av muttrar.

Klicka här för att läsa mer!

Upptäck Koenig Expander

Koenig Expander är ett unikt sätt att ersätta traditionella tätningsmetoder för att permanent täta av kanaler för tryck upp till 500 bar. I produktprogrammet ingår även restriktorer och backventiler för styrning och reglering av flöden.

Läs mer här


Beställ Collys Handbok om skruvförband

Hur fungerar ett skruvförband och vad är viktigt att tänka på? Hur säkerställer man att skruvförbandets funktion blir det vi eftersträvar? Vad är det som påverkar funktionen?

Svaren på dessa och andra frågor hittar du i Collys handbok om skruvförband som svensk industri använt i mer än 40 år för att beräkna och konstruera säkra skruvförband.

Beställ den här!


Vi ställer ut på flera av Euro Expos mässor under året. Närmast i tiden är Umeå 15-16 oktober och i Kiruna 12-13 november, vi finns på plats båda dagarna.

Under mässan kommer vi, bland annat, visa upp produkter från Lås & Gångjärn och Glidlager.

Varmt välkomna!


Colly Components | Raseborgsgatan 9, 164 74 | Kista | 08 - 703 01 00 | www.collycomponents.se   

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!